&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Min kille…

 1. …har aldrig huvudvärk.
 2. …behöver aldrig jobba över.
 3. …kan alltid få upp den.
 4. …behöver ingen kondom.
 5. …är aldrig en besvikelse när det gäller storlek.
 6. …får mig alltid att komma.
 7. …kommer aldrig före mig.
 8. …bryr sig aldrig om jag har glömt att ansa.
 9. …tjatar aldrig om en avsugning.
 10.  …finns alltid där för mig.

(Och det bästa är att han går att beställa online)

Oslagbar njutning med en dildo

En dildo borde finnas i varje kvinnas nattduksbord. Tillfredsställ dig själv, okomplicerat och intensivt, med en dildo som passar just dig. Precis som vi alla gillar olika i sängkammaren är det olika även med dildos och preferenser. I denna guide får du all information du behöver för att hitta den där speciella dildon för dig som ger ett explosivt resultat. För den delen behöver du inte heller behålla den för dig själv. Många par upplever dildon som en extra krydda i deras gemensamma älskog.

Realistiska dildos

Vill du att din dildo ska se ut som den stenhårda kuken i dina fantasier? Realistiska dildos ser ut och känns som en riktig man mellan dina ben. Material som imiterar hud och detaljrikedom med vener, skaft och ollon och ger dig en sensationell naturtrogen upplevelse.

Dildos med vibration (vibratorer)

En del kvinnor blir alldeles till sig av den där pulserande, bultande och skälvande stimulansen som en vibrerande dildo kan ge dig. En vibrator är en massagestav med elektricitet som gör att den vibrerar lustfyllt inom dig för den där extra njutningen. De finns i alla möjliga former, storlekar och färger för att skapa den intensiva njutningsupplevelsen som du förtjänar.

Böjda dildos

Stimulans av g-punkten leder för många kvinnor till en helt annan spektakulär orgasm. Om du inte har testat än, eller bara är ett fan av g-punkten, kan en böjd dildo vara värd att prova. Med sin böjda form och storlek är den som gjuten för att stimulera g-punkten som är ett område cirka fem centimeter in på slidväggen.

Dubbeldildos

Dubbeldildos är ett mångfacetterat njutningsredskap som kan fylla många härliga behov. Det kan handla om en dildo med olika utformningar i ändarna så att du får en större valfrihet; ”två-i-en” helt enkelt. Det kan även vara en längre dildo som kan användas för en intim gemensam upplevelse av penetration mellan två personer samtidigt. En annan segerkandidat är dubbeldildon som kan användas vaginalt och analt på en och samma gång.

Clone a Willy

Denna härliga dildo levererar det där extra, din kille. Låt din kille klona sin kuk för din njutning med en Clone a Willy. Varje gång du känner dig ensam eller saknar din kille kan du ta fram ”honom” för lite tillfredställelse. Det finns därtill varianter av Clone a Willy med vibratorer för den som gillar en mer pulserande känsla av sin kille.