Metoden som ger dig full kontroll över utlösningen

Du ser hennes kåta blick och känner hennes ivrigt utforskande händer över din kropp. Hennes hand söker sig uppför ditt lår mot den tydliga utbuktningen på dina byxor. En minut senare är det över. Tidig utlösning, även kallad prematur ejakulation, kan skapa frustration och svårigheter i en sexuell relation. Det kan drabba män i alla åldrar, oavsett om man har haft problem med det tidigare eller ej. Du behöver däremot inte leva med tidigt utlösning i resten av ditt liv. Det finns hjälp att få och när du är färdig med denna artikel har du alla verktyg du behöver för att ta kontroll över din utlösning.

Lär dig känna igen känslan innan utlösning

Första steget för att kunna ta kontroll över din utlösning är att lära känna dig själv, din kropp och vägen till utlösning. Onani, ensam eller med sällskap, är ett praktiskt sätt att lära känna hur och var stimulansen känns. Hur känslan förändras med upphetsning och hur den ser ut precis innan utlösning är viktigt. Därigenom skapas en medvetenhet om när utlösning är nära och hur mycket stimuli du klarar av innan klimax. När du nu har lärt dig att känna igen den känslan är det viktiga att öva på att stoppa utlösningen. Pausa stimulansen för att sedan återuppta, och det är såsom det sägs; övning ger färdighet.

Intimitet med ett annat tempo

Lär känna dina kroppsimpulser, check? Då är det dags för andra rundan och fokus ligger här på rörelsemönstret. Med tanke på att syftet är att förlänga samlaget kommer vi självklart till ordet sakta. Börja med att låta förspelet ta sin tid och till hennes lycka låt strålkastaren vara på hennes njutning. Om du lätt blir upphetsad under förspelet be då din partner att undvika kontakt med dina erogena zoner till en början.

”Lagom lycka lever längst”

Tredje rundan, som talesättet smidigt anger, handlar om att njuta lagom. Eftersom vi försöker undvika ett abrupt avslut är det viktigt att se till vad som gör dig upphetsad. Vilka samlagsställningar tar dig automatiskt till klimax? Ridning och bakifrån är, om än njutbara, samlagsställningar som borde få vara på sidolinjen i den här matchen. De leder i regel lättare till en tidigare utlösning, men självklart handlar det om hur du upplever olika ställningar. Hitta samlagsställningar som är ”lagom” och låter dig hålla ut de där extra minuterna.

Stötar som levererar

Sist men inte minst; det är inte bara samlagsställningar som påverkar din sexuella prestanda. Olika sätt att stöta din penis under samlaget påverkar den berömda vägen till klimax. En mindre djup stöt med cirkulär rörelse är som en gåva till hennes klitoris. Samtidigt skapar denna typ av stöt mycket friktion på ditt ollon vilket tyvärr snabbar på händelserna. För att skapa mindre friktion och hålla ut längre är djupa stötar att rekommendera. När du börjar få kroppsimpulserna under kontroll kan det självklart vara en idé att variera mellan dessa. Se bara till att ta en paus eller övergå till de mer djupa stötarna när det blir för mycket stimuli. Matchen kommer definitivt att bli skön och mera utdragen än vanligt.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.