Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fingerpullaskolan för killar

Att fingerpulla på rätt sätt så att hon ryser av njutning kan vara en svår konst. Men det är inte omöjligt att lära sig. För novisen kan fingerpullande verka enkelt. Bara att föra in och ut fingret, och sen är hon tillfredsställd. Tyvärr är det inte så enkelt. Med lite tålamod och fem fiffiga tips kan du ta henne till njutningens höjder och bli en mästare i att fingerpulla. Var inte orolig att hon kommer att föredra ditt finger framför något annat som kanske är roligare för dig.... Hon kommer snart att tigga och be om mer och om lite större grejer än ett finger...

Låt tungan vara med

Låt tungan vara med när du pullar henne. Det går jättebra att göra flera saker samtidigt i sänghalmen. Ytterligare beröring på hennes känsligaste delar gör upplevelsen mer intensiv. Se till att börja sakta och retsamt, både med tungan och fingret. Du kan med fördel använda både pekfingret och långfingret samtidigt som du låter tungspetsen svepa långsamt över hela härligheten. När du hör hur hennes andetag börjar bli djupare ska du öka på takten, både med tunga och fingrar. Särar du dessutom lite lätt på fingrarna när de har nått botten kommer hennes tunga andetag snart att övergå i lustfyllda suckar och utrop.

Rotera och massera 

Gillade hon det första tipset kan du fortsätta på temat tunga. Låt tungan göra sitt. Gå ut lugnt och sakta med svepande tungrörelser. Ge henne tid att slappna av. Se till att hon ligger bekvämt. Ett eller två fingrar är det som gäller nu. Tanken är att du ska rotera fingrarna inuti henne. Håll båda fingrarna tätt intill varandra, vrid hela handen när du är inne i henne. På väg ut kan du låta fingertopparna trycka mot hennes insida. Ett av de säkraste korten är att massera hennes G-punkt som du lättast kommer åt med just fingrarna.

Låt fingret vibrera

Sexleksaker för fingret är oumbärliga hjälpmedel även för proffs i fingerpullning. Med hjälp av en vibrerande leksak kan du kombinera stimulans både utanpå och inuti henne. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Med hjälp av sexleksaker på fingret kan hon få precis allt det där hon alltid drömt om när hon legat ensam och lekt med sig själv. Här kan du lätt använda båda händerna. Låt den vibrerande leksaken jobba, antingen utanpå henne eller inuti. Med den andra handen kan du lätt komma åt hennes klitoris med två eller tre fingrar.

Två eller tre fingrar

Ett finger kan räcka långt, men bara så långt. Två eller tre fingrar gör skillnad. Det är nu hon börjar nå gränsen till att vilja ha mer. Vilja ha större grejer. Och hon vet mycket väl vad du har att erbjuda henne. Men ha inte för bråttom att skrida till verket. Retas så länge du kan. Det ska gå så långt att hon stönar av vällust, eller ännu bättre, tigger och ber om mer. Med flera fingrar samtidigt på valfria ställen kan du förvandla den mest pryda tjej till en hungrig tiger.

Viska snusk i hennes öra

När du nu har lärt dig de smaskigaste trixen i fingerpullning kan du som grädde på moset börja viska snuskiga saker i hennes öra. Många kvinnor tänder på dirty talk. Berätta för henne hur vacker hon är. Hur sexig hon är. Ge henne komplimanger om hennes kropp och få henne att känna sig som en sexig prinsessa. Med lite övning kan du lätt få en tjej att explodera av njutning genom att bara viska saker i hennes öra samtidigt som du låter fingrarna jobba i henne. Den här är tekniken är fingerpullning på högsta nivå. Är du redo att bli expert och få henne att längta efter mer?

Emma
Emma är vår alldeles egna solstråle och ett riktigt energiknippe. Hon har varit skribent på Vuxen Magazine i två år och brinner för att ge dig tips och råd för ett så bra sexliv som möjligt.

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se

  • 100 dagars öppet köp!

  • Tel: 020-121-500
    (Mån - Fre 07-16)

  • Expressfrakt 1-2 dagar med leverans till postombud

  • Diskret leverans,
    anonym avsändare

din varukorg
Total rabatt
Totalt inkl. moms
0 kr0 kr
Till kassan