&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Lyckas med strandragget i sommar (för tjejer)

Stranden är en klassisk plats för flört som är naturligt sexig eftersom vi visar mycket former och hud. Samtidigt pendlar vi mellan fysisk aktivitet i vattnet eller vid volleybollnätet och att ligga inoljade och lättjefullt utsträckta som katter i solen. Har du kommit till rätt strand spanar alla på alla utan att det är lika ansträngt som det kan vara på krogen. Men att rakt av ragga upp en snygg kille på stranden kan vara svårt. Stranden funkar bättre för att knyta kontakter som du raggar upp senare på kvällen.

Välj platsen med omsorg

Vissa stränder ägs av barnfamiljerna där raggfaktorn är lika hög som runt sandlådan i en lekpark. Är du ute med dina tjejkompisar ska ni välja en strand med lite högre partyfaktor och yngre människor. Göm er inte utan placera er så att ni är väl synliga och även kan se alla hunkar som spatserar fram och tillbaka i bar överkropp. Gillar du att titta på vältränade killar "in action" - slå er oblygt ner i närheten av ett killgäng med en boll. Att hänga vid en servering kan vara bra, varför inte välja ett bord med några extra platser...

Den subtila stilen

Bara att följa en intressant självsäker snygging med blicken brukar leda till att han tar kontakt, om han gillar dig. Att le mycket är ett klassiskt knep som även kommer göra dig på lite bättre humör. Det bästa är om du kan fånga någons blick när du är mitt uppe i ett leende. Det ger honom en positiv minnesbild av dig - även om den är sekundkort. Om ni går till en kiosk eller servering, fråga killgänget om ni ska köpa med något till dem - så är isen bruten.

Lite mer vågade tips

En strandraggs-klassiker som nästan är ironisk är att be om hjälp med insmörjningen av solskyddsolja. Just att det är så klyschigt kan du använda till din fördel och ni kan skratta åt situationen samtidigt som du kan fundera över hur mycket du tycker om hans händer på din kropp. Du kan även leka med det faktum att ni är nästan nakna på stranden och ge blickar som är hälften ironiska och till hälften genuint uppskattande om du ser någon med snygga muskler.

På stranden visar man upp sig inför kvällen på krogen

Många som ligger på stranden är säkert på semester och öppna för såväl en högst tillfällig skön stund som en ny relation. Men faktum är att det kan vara ganska svårt att ta ett ragg hela vägen mitt på dagen under gassande sol. På stranden ska du synas så du blir igenkänd senare på kvällen när det hippa och flörtsugna strandklientelet möts på någon klubb eller bar. Du behöver alltså inte hårdragga från vilstolen - sikta på att få ögonkontakt med ett par killar som du är intresserad av. Det är en bra början på något som kan sluta var som helst.

Glöm inte de blyga killarna

På stranden hävdar sig killarna genom att flasha bollsinne, muskler och dyra solglasögon. Ser du en snygging som verkar lite off i sammanhanget? Han kan vara en fantastisk person som bara inte är i sitt esse i den normala beachjargongen. Försök att närma dig just han som inte armbågar sig fram för att få uppmärksamhet men som egentligen förtjänar det. Om ni är samma av sort kan ni prata om köttmarknaden framför er och senare på kvällen, när det klickat ordentligt, kan ni ha stranden för er själva. Ta bara med något att ligga på...


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.