&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Lyckas med strandragget i sommar (för killar)

Har solen kickat igång hormonsystemet? Sommaren är den hetaste årstiden i mer än en bemärkelse och den ger dig många möjligheter att stifta nya bekantskaper. Föredrar du att bege dig ut på festivaler, gillar du att spana på en utomhusservering eller är du en av dem som tycker om att ligga på stranden och titta efter snygga tjejer? Oavsett vilket finns det ett par saker som du kan göra för att få kontakt på ett bättre sätt och därmed öka dina chanser att få till en romans eller bara en trevlig stund.

Börja säga ja

På sommaren kommer du få massor av möjligheter att träffa nya människor och uppleva nya ting. Om du är en av dem som oftast stannar hemma ska du byta taktik den här sommaren. Nästa gång dina vänner frågar om du vill följa med på en social aktivitet som en tur till kusten och närmsta strand - säg ja! Börja vänja dig vid att tillbringa tid med massor av olika människor så kommer ditt självförtroende att öka och du får fler möjligheter .

Var inte rädd

Går du direkt fram och börjar snacka när du ser en intressant tjej eller blir du stående medan du försöker komma på vad du ska säga? Oroa dig inte, de flesta blir skrämda av tanken att prata med en snygg tjej men kom ihåg att du inte har något att förlora. Om hon avfärdar dig är det hennes förlust, det finns massor av trevliga och vackra tjejer som mer än gärna pratar med någon som dig. Låt den tanken vara ditt motto i sommar. Stranden ger många möjligheter till avspänd interaktion - fråga vad som händer på kvällen och om hon vet ifall det finns fler bra stränder i närheten.

Fånga hennes intresse

De flesta killar vet inte vad som gör dem unika och attraktiva. Det behöver inte handla om utseende utan mer om karaktärsdrag och personlighet. Låt henne förstå tidigt att du är värd att stå och prata med. Berätta om dina planer i sommar och var inte rädd för att återge några galna äventyr som du varit med om den senaste tiden. Skryt inte, låt det istället bli en naturlig del av samtalet och kom ihåg att det inte bara handlar om dig. Ställ frågor och ta tillfället i akt att lära känna henne bättre.

Planera in en dejt

När hon förstått att du är en intressant och spännande person är det dags att skrida till verket. Om ni har semester och ligger på stranden kanske ni kan planera in något direkt. Stäm träff på en klubb till kvällen eller gå och ta en glass eller något att dricka. Om ni har dåligt med tid kan ni bestämma att ses en annan dag. Passa på att bjuda med henne på ett spännande evenemang dit ni båda kan ta med era vänner.

Löp hela linan ut

Om du känner att det finns magi mellan er kan det vara dags för nästa steg. Var inte som alla andra killar och vänta till slutet av kvällen, var istället spontan och kyss henne när ni har en trevlig stund tillsammans. Lägg inte för mycket innebörd i eran kyss utan se det som första steget mot en skön natt, en sommarromans eller ett förhållande. När kvällen är ung och känslorna spirar vet man aldrig vad som kan hända. Ett tips är att säga något i stil med "jag undrar hur det skulle kännas att kyssa dig". Man kan alltid prova för att se om kemin finns där.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.