&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Vuxen.se är Sveriges ledande nätbutik för intimprodukter. Vårt lager och kontor ligger mellan Laholm och Halmstad och vi är alltid intresserade av sökande med branshkunskap.

Om du tidigare har jobbat eller jobbar just nu med vår typ av produkter i butik eller näthandel, eller har stor erfarenhet av e-handel i Sverige och Norden är du välkommen att skicka in en spontanansökan, skicka ditt CV och ett personligt brev med tyngdpunkt på vad just du kan tillföra till [email protected] Vi behandlar er ansökan helt konfidentiellt.

 

Just nu söker vi personal till följande tjänster:

Purefun Group driver Sveriges ledande nätbutik https://www.vuxen.se för intimprodukter och söker nu en person till vår danska nätbutik.

Ansvar och arbetsuppgifter:

Vi söker en kundtjänst och webbadministratör till vår danska nätbutik. Du ansvarar för att svara på kundfrågor per telefon och e-post. Du ansvarar även för att producera, publicera och korrigera all text i den danska webbutiken samt material till vår danska marknadsföring.

Dina arbetsuppgifter
* Svara på kundfrågor per telefon och e-post
* Översätta produkt-, webb- och annonstexter från svenska till danska
* Bevaka danska konkurrenter
* Pack & Plock på lagret

Krav på erfarenhet och person:

Vi söker dig som behärskar danska flytande i tal och skrift, du har danska som modersmål eller på motsvarande nivå. Du är duktig på dansk text och har god känsla för språk och meningsbyggnad. Du har mycket god datorvana och är självgående i Google Apps och liknande webbaserade system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med översättning av svenska till danska. Det är även meriterande om du har en högre utbildning inom sälj och marknad.

Som person är du drivande, ordningsam och strukturerad. Du gillar att ha eget ansvar, att sätta höga mål och trivs i en entreprenörsdriven verksamhet.

Detaljer och ansökan:

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Vårt kontor och lager strax utanför Laholm ca 15 minuter från Halmstad
* Ansök genom att maila CV och personligt brev till [email protected]

Vi arbetar löpande med rekryteringen och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.