&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Hur du tillfredställer en kvinna i sängen - 5 saker alla män måste veta

Att tillfredsställa en kvinna i sängen kan vara allt från ganska enkelt till en konstart som kräver såväl påhittighet som uthållighet och rätt teknik. Visst kan man ge generella råd men det viktiga är att vara medveten om att inte bara varje kvinnas anatomi och fantasi utan även varje situation är unik. Bra sex är att go with the flow och göra vad som känns bäst och mest för båda i nuet. I den här vuxen magasin artikeln ska vi ge er några råd längs vägen mot kvinnlig tillfredsställelse!

Lär dig lyssna till hennes signaler

Alla kvinnor är olika och sexualiteten är något av det mest personliga vi har. Det finns alltså inga tips som funkar perfekt på alla i alla lägen utan det viktigaste av allt för ett skönt sexliv är hur ni kommunicerar. Därmed inte sagt att man ska prata sönder och analysera sex. Kommunikation kan vara mer subtilt och sexigare än långa utredande samtal om det mest privata. Lär dig läsa kvinnan du är med och undersök vad just hon tycker om. Utgå inte från att det som fungerat med andra kvinnor du varit med kommer att fungera även med nästa partner.

Kom till ro med dig själv som älskare

Om du drivs av prestationsångest och rädsla för att inte räcka till som älskare kommer hon att märka det och ha svårt att slappna av. Om ni väl har hamnat i samma säng och fått av er lite kläder så är känslan uppenbarligen den rätta. Låt det ta tid därifrån, låt det vara roligt och hjälp henne att göra det skönt för dig och lita på att du samtidigt har vad som krävs i fråga om fingrar, tunga och kön för att ge henne en underbar upplevelse.

Lek med hjälpmedel

Det har faktiskt aldrig varit lättare än idag att utforska varandras kroppar och ge varandra sköna orgasmer. En uppsättning sköna leksaker kan höja temperaturen till oanade höjder i sovrummet. Bejaka lekfullhet och nya sensationer och bege er ut på en gemensam upptäcktsfärd. Lägg er i sängen med en laptop och surfa runt på nätet för att få inspiration. Prata om hur ni tror att olika leksaker skulle kännas och gör en gemensam beställning som ni sedan kan se fram emot.

Lär dig kontrollera din utlösning

Många män klarar inte att ha penetrerande sex tillräckligt länge för att en kvinna ska hinna få orgasm. Det är inte alltid hela världen med en tidig utlösning men många kvinnor skulle nog sucka både lättat och lystet om män blev lite uthålligare i sängen. Övning ger färdighet, det handlar om lära sig att förstå sina egna signaler och dra ner på tempot innan det är för sent, så att säga. Det finns även gott om hjälpmedel som låter män hålla på längre innan de kommer.

Satsa på förspel

En kvinna som är väldigt upphetsad är lättare att tillfredsställa än om sexet är lite oengagerat. Hur du ska göra för att just kvinnan du är med ska bli mer upphetsad kan vi bara ge generella råd om. En klassiker som ofta fungerar är att dra ut på förspelet genom att uppmärksamma flera erogena zoner som örsnibbar, nacken, halsen och insidan av låren innan man går över till brösten och andra ännu mer känsliga och intima zoner. Kan du stimulera flera erogena zoner samtidigt?