&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Lär dig runkteknikerna som han älskar

Lär dig runkteknikerna som han älskar

Runkning får sällan den hyllning det förtjänar. Runkning, handtralla, tarzan, mastrubera och skinnbanjo, kärt barn har många namn och kärt är det definitivt. Låt inte runkning komma i skymundan för avsugning, vaginalsex och analsex. Den klassiska avrunkningen hör inte bara till tonåren utan kvinnor, män och allt däremellan älskar det. I denna artikel får du lära dig alla de olika tekniker som han älskar.

Punggreppet

Detta punggrepp är en säker segerkandidat när du vill ge honom det bästa avslutet. Tekniken är applicerbar när mannen är nära orgasm. För att skapa detta grepp ska du ta tag i hans pung innan han är på väg att komma och kupa händerna lätt runt om. Du kan applicera ett fastare grepp om han uppskattar lite hårdare tag. Däremot räcker det för många män med ett lätt grepp och därför är det viktigt att ni kommunicerar om vad som känns bäst. Teknikens syfte är att intensifiera hans orgasm. Det kommer lyfta orgasmen till en sensationell nivå och som en bonus får du känna hans orgasm hela vägen från botten till toppen.

Ringtekniken

En rings- eller två ringstekniken är mycket uppskattad av män. Forma en ring med hjälp av din tumme och pekfinger. Låt sedan ringen glida (med lite hjälp av glidmedel) över hans ollon för att arbeta dig upp och ned längst hans penisskaft. Variera känslan genom att applicera mer och mindre tryck med dina fingrar. Öka sinnesförnimmelsen genom att forma två ringar med båda dina händer. Du kan också skapa variaration genom att spela flöjt med övriga fingrar på hans penis.

Bäckenstöten

Låt han jobba för det. Tro oss, han kommer att uppskatta det i slutändan. Istället för att han njuter av dina händer liggandes på rygg är det aktivitet som gäller här. Låt honom stöta med höften och bäckenet medan du håller dina händer stilla runt hans penis. Rörelsen kommer att skapa en sensationell känsla av samlag. Bäckenrörelsen stimuli aktiverar därtill flera nervtrådar och erogena zoner på honom.

Svampen

Denna teknik är exceptionell för honom med känsligt ollon. För den omskurna eller han som behöver stimuli av skaftet och pungen kan det däremot vara bäst att hoppa över till nästa teknik. För att låta honom njuta av denna teknik bör du ta en generös klick med glidmedel i din hand. Skapa cirkulära rörelser med din öppna hand mot hans ollon och håll samtidigt hans skaft för att skapa stadga. Denna teknik kan med fördel även användas i oralsexsammanhang. Låt njutningen helt enkelt ske genom att koncentrera din mun på hans ollon.

Runknjutning i blindo

Det visuella kan definitivt vara sensuellt. Låt honom se din nakna kropp, din kåta blick och din iver över att tillfredsställa honom. Det motsatta å andra sidan har också sina fördelar. Ögonbindel är ett välkänt, men lätt bortglömt, trick. Detta element i blindo gör att han på ett annat sätt kan uppleva dina handrörelser. Därtill ska man inte glömma upphetsningen över att vandra i okunskap om vad ditt nästa steg är. 

 


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.