&nbsp

 • 100% Diskret leverans

  Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

 • Frifrakt - 799kr

  Frifrakt vid alla köp över 799:-

Lär dig att massera sensuellt

Så hittar du rätt grepp – och undviker de vanligaste fallgroparna

Vill du uppdatera ert förspet? Låt oss föreslå en erotisk massage. Inte bara kommer er förspelsrepertoar att breddas – det är ett perfekt sätt att få fysisk och känslomässig kontakt på. Så här gör du!

Förbered dig

Stämning är A och O. Börja med att se till att rummet är varmt – din partner kommer att vara halvnaken och det finns ingen anledning att få hen att huttra i onödan. Vi rekommenderar också att du dimmar ner belysningen så att din partners ögon får slappna av också. Förhöj romantiken genom att tända ljus.

Använd rätt utrustning

För att din massage ska upplevas så smidig och skön som möjligt är det viktig att du använder en massageolja eller massagekräm. Dina händer kommer obehindrat att kunna röra sig över kroppen och du maximerar den sensuella effekten. De luktar gott och ser till att ni både kommer i rätt stämning.

Se vårt utbud av massageoljor här >>

Om du är ute efter en annan sorts hetta föreslår vi att du införskaffar en massageolja i form av ett ljus. Du tänder helt enkelt ljuset och låter sakta vaxet förvändlas en till en varm olja som du på ett tryggt sätt kan hälla på huden för ett väldoftande massage.

Se vårt utbud av massageljus här >>

Börja lätt...

Det viktigaste du bör ha i åtanke när du masserar är att du inte trycker för hårt. Massagen ska upplevas som skön – inte smärtsam. Så börja mjukt och fråga din partner hur det känns och om det är för hårt/löst. Är du osäker på hur du ska gå tillväga finns det böcker i ämnet som är pedagogiska och vägledande.

...men inte för lätt

Rent psykologiskt är det viktigt att ditt initiala grepp är fast. En stadig hand känns försäkrande och trygg – precis som ett fast handslag när du skakar hand med någon. Dina handflator bör vara platta och dina fingrar avslappnade så att de följsamt möter kroppens naturliga konturer.

Använd fingertopparna

En massage måste inte vara intensiv och djup. Tvärtemot kan motsatsen vara kittlande och lämna utrymme för fantasin. Dra lätt fingrarna genom håret, låt dem snudda vid nacken och låt fingertopparna följa konturerna av din partners kropp neråt.

Knåda med tummarna

Dina tummar är ett potent verktyg. Med hjälp av dem kan du knåda och trycka bort spänningar i musklerna. Ryggen, axlarna, nacken och låren är områden på kroppen som lämpar sig allra bäst för detta. Tryck helt enkelt tummarna mot kroppsdelen i fråga och låt dem växelvis jobba i en mjuk rörelse bort från dig.

Tänk på!

Om du hoppas på att din massage ska leda till något mer intimt så välj en massagekräm istället. Massageolja kan inte användas som glidmedel och det är heller inte kompatibelt med kondomer. Men det finns massagekräm som fungerar både mjukgörande för massage och som glidmedel.

Tre fördelar med massage:

 • Säg det utan att prata
  Kommunicera med ett tyst romantiskt språk. Kroppskontakt och massage är icke-verbal kommunikation och dessutom intimt – ni kommer närmare varandra och ert sexliv förbättas.

 • Minska värk och stress
  Även den enklaste massage kan vara smärtlindrande och stressdämpande. Genom att lokalisera och massera stressknutar kommer din partner att få mindre ont och fokusera mindre på smärtan och tillhörande stress.

 • Sänkt blodtryck och bättre immunförsvar
  Massage stimulerar kroppens cirkulation, det sänker blodtrycket och stärker immunförsvaret – och det är garanterat uppskattat!