&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Kuksugarskolan – tre heta oraltips

Det finns få saker som är lika njutbara för en man som en riktigt skön avsugning. Äntligen kan han luta sig tillbaka för att låta din blöta mun ta över. Kuken är i ditt våld och du kan göra vad du vill med den. Så se till att göra det rätt med våra tre heta oraltips som kommer att göra honom galen av begär.

1. Förspel för en intensivare orgasm

När en avsugning tar mindre än fem minuter är det inte, som många gärna vill tro, ett särskilt gott tecken. Det är dags att komma över den seglivade myten om att män inte uppskattar förspel. Att dra ner byxorna för att direkt suga i en hardcore stil är sällan uppskattat. Ta din tid innan du sakta börjar arbeta dig nedåt mot insidan av hans lår. Massera, kyss och slicka din väg till hans pungkulor, dröj dig kvar där och slicka med virvlande rörelser för att sedan retas med slickepinnen. Slicka slickepinnen långsamt med inlevelse från sträng till sträng. Börja vid strängen mellan testiklarna för att slicka dig upp till strängen på ollonets undersida. Retningen bygger upp hans känslighet och leder till en intensivare orgasm.

2. Variation och rytm

Grunden för en riktigt skön avsugning är rytm. Ibland kan det hjälpa att ”slicka glassen” för att komma in i en regelbunden rytm för att sedan sakta ner och öka farten. Nu till några tekniker för en lustfylld variation. Den klassiska ”in och ut” är effektiv. Speciellt om du glömmer sugandet för att istället fokusera på att imitera rörelsen av en tajt och härlig penetration. För nästa teknik använder du dig av ”en hjälpande hand”. Kontrasten mellan en hård hand och en ständigt lekande, mjuk tunga är sensationell. Passa på att vrida handen lätt när du når ollonet och leka med din tunga runt kanten av ollonet. Variera med ”fjärilen” som handlar om att göra din tunga styv för att fladdra över strängen på undersidan av ollonet. Just stimulering av strängen är nyckeln till en otroligt njutning. Glöm inte heller effekten av värme och kyla under oralsexet. Kanske kan det vara dags att testa ett stimulerande läppglans för oralsex eller varför inte en klassisk isbit?

3. Mer än bara kuk

Låt inte kuken ta över hela showen. Testiklarna är som sagt ett sensuellt område som gärna stimuleras av munnen med en viss försiktighet. Den riktiga showstoppern är däremot stimulering av perineum. Denna erogena zon mellan pung och anal är som gjord för din blöta tunga. Satsa lite extra på detta område som dessutom gränsar till mannens motsvarighet till kvinnornas g-punkt; prostatakörteln. Nästa område är för de lite mer tappra givarna. Oralt stimuli av anus är något som många män uppskattar. Slicka och för in tungan en bit i anus, men tänk på att skydda dig mot bakterier med en uppklippt kondom. En annan vinnare är att stöta med tungan i anus. Det kommer definitivt att ta oralsexet till en ny, sensationell nivå.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.