&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Konsten att ge henne det bästa oralsexet någonsin

Andningen blir snabbare och hennes höfter rör sig upphetsat mot din tunga. Hon kan inte få nog av din varma fuktiga tunga. Många kvinnor älskar oralsex och när det kommer till orgasm är tungan definitivt ett omtyckt verktyg för att nå klimax. Däremot har alldeles för många kvinnor varit med om tafatta försök till alfabetet. Tro oss, det är inte så det ska gå till. Alfabetet lämnar vi gladeligen tillbaka till skolan för i den här artikeln tar vi upp den ädla konsten att ge oralsex. Med dessa enkla men effektiva metoder kommer du att få henne att skrika av njutning.

Applicera tryck

Många som ger oralsex fokuserar på tungans rörelse, men missar hur otroligt stimulerande tryckförändringar är. För att utföra det här uppskattade tricket ska du forma din tunga bred och platt. Skapa sedan ett tryck över klitoris med din tunga. Ju bredare du kan göra din tunga desto mer yta kan du stimulera. Här kommer vi till en rörelse som ska ske ytterst sakta. Du kan, med betoning på sakta, slicka henne med tryck. Fokus ligger helt enkelt på trycket. Släpp sedan trycket och variera med att exempelvis blåsa på klitoris för att sedan applicera tryck igen. Det är en metod som yppar sig utmärkt i början då många kvinnor är känsliga för ett mer hårdhänt och direkt stimuli inledningsvis.

Mer än bara klitoris

Klitorisstimulering är en lyckad metod som har gett många kvinnor orgasm genom åren. Inget ont om det, men vill du ge henne en mer sensationell upplevelse av oralsex så är det dags att utforska hela hennes underliv. Börja vid mellangården, ett område som är rikt på känsliga nerver och blodkärl, och arbeta dig sakta upp mot venusberget. Om du vill skapa en upphetsande retning börjar du om igen vid mellangården, alternativt ger du henne en direkt återkoppling genom att slicka hela vägen tillbaka. För den som inte är den, uppskattar många kvinnor dessutom stimuli av anus.

Stötar

Som sagt, det finns mer eller mindre bortglömda delar av kvinnans underliv som förtjänar uppmärksamhet och stimulans. Att stimulera vaginan under oralsex är vanligt med fingrar och sexleksaker, men vi vill slå ett slag för tungan. Imitera samlagsrörelser genom att stöta med din tunga i slidöppningen. Hon kommer definitivt uppskatta intensifieringen.

Doggy Style

Dags att ta en samlagsklassiker till en helt ny nivå. Denna position är lite av ett tabu i oralsexsammanhang, men det är också vad som gör den otroligt sexuell och upphetsande. Det finns något styggt och snuskigt med att be henne att gå ned på alla fyra för att slicka henne bakifrån. Den intensiva känslan kommer att trappas upp när hon endast kan känna din lekande tunga utan att se dig.

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.