&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

In på bara skinnet

Stor profilguide – vi hjälper dig att hitta rätt kondom

 

Kondomen skyddar mot könssjukdomar och förhindrar oönskade graviditeter. Men utbudet av kondomer har blivit välutvecklat och avancerat och kondomer finns i alla sorter, former och färger. Vilken passar dig?

Fördröjningskondomer

Ett enkelt sätt att fördröja en utlösning – och ha skönt sex längre. Dessa kondomer bedövar hela penisen, från huvudet ner till skaftet, vilket gör att du kommer senare. Dessutom är dessa kondomer oftast lite tjockare än andra vilket också bidrar till senare orgasm.

Smaksatta kondomer

Stimulera fler sinnen. Smaksatta kondomer är framtagna med oralsex i åtanke och det är ett sätt att göra oralsex godare och säkrare (smaksatta kondomer går förstås lika bra att använda till sex.) Välinvesterade pengar om din partner skulle vara orolig för att oralsex inte smakar gott. Smakutbudet är brett: choklad, banan, jordgubbe och apelsin finns bland annat att köpa.

Stora kondomer

Välutrustad? Då är det här modellen för dig. Stora kondomer gör att du inte upplever kondomen som tajt, den sitter bättre på plats och åker inte av lika lätt. Dina amorösa eskapader kommer alltså både att bli bättre och säkrare. Fakta: En vanlig kondom mäter upp till 18 cm lång, stora kondomer mäter upp till 25 cm.


Allergifria kondomer

Tål du inte latex? Oroa dig inte, det finns substitut som görs i andra material som garanterar samma skydd och sköna passform. Allergifria kondomer lämpar sig väl för alla att ha hemma. Bland finsmakare anses de här materialen vara naturligare och skönare – väl värt att testa om du vill ha bättre sex alltså. Och du vet dessutom aldrig när du får en partner som inte tål rätt sorts gummi...

Ribbade och mönstrade kondomer

De som påstår att oskyddat sex är skönare än skyddat ska definitivt testa mönstrade kondomer. De är gjorda för att addera ett lager av stimulering för båda parter. Hur mönstret ser ut skiljer sig från fabrikör till fabrikör, men det är vanligt att texturen är ribbad, knottrig och/eller räfflad.

Känsliga kondomer

Maximalt skydd och minimal tjocklek. Känsliga kondomer görs av kvalitetslatex som är tunnare än standardkondomens – men lika stark och hållbar. Helt enkeltt upplev sex som oskyddat utan att gå oskyddad.

Små kondomer

Det är viktigt att en kondom sitter bra och en storlek passar inte alla. Om en kondom sitter bra blir sex skönare och den skyddar också betydligt effektivare mot sex och oönskade graviditeter. Om du du inte upplever att standardkondomer har rätt passform för dig och om de lätt åker av – ge dessa en chans.

Att tänka på när du använder kondom:

1. Använd inte en kondom mer än en gång.
2. När du ska öppna kondomförpackningen är det viktigt att du avlägsnar papperet längs förpackningens sida så att du inte förstör kondomen.
3. Trä på kondomen redan under förspel. En erigerad penis avger sperma och organismer i ett tidigt skede och de kan leda till könssjukdomar.
4. Luft inuti en kondom kan få den att spricka. När kondomen har trätts på din penis se till att försiktigt försöka trycka ur luften som har fastnat inuti.
5. Det är viktigt att du håller koll på att kondomen sitter där den ska under sexakten. Den kan lätt rullas upp och om det händer är det viktigt att du rullar ner den igen. Om det skulle vara så att kondomen halkar av helt – släng den och trä på en ny kondom.
6. En kondom hör inte hemma i toaletten. Kasta den i papperskorgen.