&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Introkurs i förspel - Kille

Tio prylar och tips som gör huvudakten ännu bättre – för honom

Fem sexleksaker för bättre förspel för honom

1. Fördröjningskräm
Förspel kan vara härligt. Till och med för härligt. Ett säkert sätt att förlänga både din och hans njutning är att använda en fördröjningskräm. Resultatet är en längre varande erektion och en intensivare orgasm.

2. Smaksatt glidmedel
Garanterar orala sensationer för er båda! Smaksatta glidmedel är ett perfekt sätt att addera ännu mer slickande och sugande i ert förspel.

3. Spela sexspel
Går förspelet på rutin? Sexspel är ett spännande och lekfullt sätt att blåsa liv i det. Att sakta bygga upp den sexuella spänningen leder som bekant till skönare sex. Utbudet varierar men vi slår ett slag för Oralsexspelet, Strippoker-kortleken och Get Naked Dice. Se vårt fulla utbud här >>

4. Sexiga underkläder
Vill du höja temperaturen i hans kropp rejält? Ta på dig sexiga underkläder som du vanligtvis inte bär. Det finns en anledning att raff-set, negligéer och korsetter är standardrekvisita i erotiska filmer: det får igång killar rejält.

5. Massageljus
Med hjälp av ett massageljus och dina bara händer kan du bokstavligen få det att hetta till. En romantisk massage inleder du genom att smälta massageljuset, hälla det varma vaxet – som smälter vid en låg temperatur – över din partners kropp och sedan masserar du bara in den. Sensuellt, avslappnande och uppiggande.

Fem tips för bättre förspel för honom

1. Få honom att sukta
Ett säkert sätt att höja hans puls är att visa hud. Om du verkligen vill egga upp honom – ta av ett plagg i taget och låt honom steg för steg få en bild av vad som komma skall: visa brösten, rumpan och insidan av låren. Och när det kommer till trosorna: ta av dem långsamt och plåga honom – på ett bra sätt.

2. Dirty talk
Det finns mer än ett sätt som du kan använda din mun på för att förbereda honom för action. Dirty talk är ett av dem. Det är lättare och mindre snuskigt än du tror och det kan få det att vattnas i munnen på honom ordentligt. Många tror att dirty talk handlar om att slänga sig med svordomar och vulgariteter och att ju galnare det låtare desto bättre är det. Så är inte fallet. Tvärtom. Säg bara vad du gillar, varför han gör dig tänd och vad du vill göra med honom.

3. Var bestämd
Killar tenderar att uppskatta hårda tag mer än kvinnor så tveka inte att släppa fram din animalistiska sida. Det signalerar lust och kommer att göra honom vild. Nyp hans bröstvårtor (där känsliga nervceller finns), dra naglarna nedför hans rygg eller massera hans bröst (och var inte rädd för att applicera hårt tryck med dina fingrar och handflator.

4. Massera honom
Även om killar uppskattar hårda tag kan sensuell beröring också vara ett bra sätt att få honom upphetsad. En massage är bland det mest erotiska som finns utan att egentligen ha sex. Börja från nacken och axlarna och jobba långsamt dig ned för ryggen och använd fingertopparna och handflatorna växelvis. Glöm inte bort att massera hans skalp – det känns lika bra för honom som det gör för dig.

5. Ge honom en avsugning
Ett säkert sätt att inte misslyckas med förspel. För honom är oralsex garanterat den viktigaste ingrediensen i förspel, men om du inte gillar att gå ner på honom kan du alltid testa att införskaffa smaksatta kondomer som du kan trä på honom. När ni sedan har sex kommer han att komma hårdare och intensivare.

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.