&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Hur ni introducerar en tredje i sovrummet

Blir du exalterad av tanken på att se din partner knulla med en annan? Skulle du vilja känna din partners och ännu fler ivriga händer som alla rör dig samtidigt? Fantiserar du om behaga din partner medan ett annat par har sex bredvid er? Att introducera ytterligare en eller flera lekkamrater i älskogen är en kär fantasi hos många kvinnor och män. Gruppsex tillsammans med ens partner kan berika sexlivet enormt, men det finns även många fallgropar. Vi guidar er igenom djungeln av gruppsex tillsammans med din partner.

Är alla med på noterna?

Att introducera gruppsex i en parrelation kan vara en makalös sexuell upplevelse som för er närmare varandra. Det erotiska experimentet kräver att ni utforskar såväl era egna som vandras sexualitet och gränser. Med ett lyckat försök åtföljer ofta, förutom ett minne för livet, en ökad tilltro och intimitet i förhållandet. Samtidigt bör man vara aktsam på riskerna med det. Självklart är ni medvetna om att säkert sex är det enda rätta, utan här pratar vi om hur det kan förändra er relation. Att bryta sig ur mononormen kan trigga negativa känslor som avundsjuka, osäkerhet, ånger, ointresse och genans om ni inte är varsamma om er själva och varandra. Därför är det viktigt att alla är med på noterna. Om det inte känns helt rätt eller någon känner sig pressad är det alltid ett nej. Ett alternativ kan vara att imitera härligt gruppsex utan att ta in andra (tänk ögonbindel, sexleksaker och sexställningar som får det att kännas som fler).

Etikett och gränser

Går ni vidare? Grattis, då är det dags att diskutera etikett och gränser i själva akten. Passa på att fundera på vad dina önskningar och gränser är för dig själv, din partner och lekkamraten. Prata med varandra om dessa frågor. Hur långt är det okej att gå? Vilka sexuella akter är du komfortabel med och vad känner du dig obekväm med? Vilka accessoarer och leksaker ska vara med? Vad händer om någon kommer tidigt? Får de andra fortsätta? Hur skulle det kännas i verkligheten om din partner njuter med någon annan? En annan viktigt del är att fundera över alkohol. Alkohol kan sänka hämningar och bidra till att du gör saker du vanligtvis inte är bekväm med. Tänk på att det alltid bör finnas ett tecken eller ord för att avbryta akten.

Att välja lekkamraten

Att hitta den rätta lekkamraten för er är en härlig jakt. Det finns några saker som kan vara värda att tänka på. Det finns fördelar och nackdelar med att välja bland både främlingar och vänner. Gruppsex med vänner kan göra att man känner sig trygg men samtidigt finns det en risk för komplikationer som kan skada vänskapen. Med främlingar eller bekanta är det kanske inte samma risk om något skulle gå fel, parallellt är det dock en främling som ni ska utelämna er till. För att hitta lekkamrater är internet en guldgruva. Platsannonser, swingerklubbar och föreningar finns alla på webben för de nyfikna.

 

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.