&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Hur du introducerar sexleksaker för henne i sänghalmen

Sexleksaker kan skapa sensationer i vilket sovrum som helst. Om du vill ge henne ett sexuellt äventyr som hon inte kommer att glömma är det dags att introducera sexleksaker. Däremot är det inte alla kvinnor som jublar över att nyttja dessa tekniska framsteg. Det handlar sällan om själva tanken på njutningen av sexleksakerna utan det har sin grund i något djupare rotat. Oavsett könstillhörighet är det en del som ser sexleksaker som ett hot. Likt ett plåster som torkar femåringens skrubbsår och tårar kan sexleksaker ses som något som används för att läka något skadat. Sexleksaker handlar däremot inte om att fixa något trasigt utan om att lyfta njutningen. Om du älskar sexleksaker och vill dela denna kärlek med din älskade har vi lösningen. I denna artikel får du, med vidhållen respekt för din partner, lära dig att förbättra kommunikationen och skapa en gemensam njutning av sexleksaker.

1. Kommunikation

Det finns många myter kring sexleksaker och kommunikation hjälper att synliggöra dessa. Oavsett om hon ser sexleksaker som ett hot eller om hon känner sig otrogen genom njutningen av dessa leksaker så är det riktiga känslor som hon upplever. Prata öppet kring dessa ämnen utan fördomar och utforska vad som driver hennes och dina känslor. Öppenhet leder till en bättre förståelse för varandra och en närhet som kan punktera onödiga myter. Beroende på hur samtalet artar sig och om ni väljer att gå vidare finns det mycket att upptäcka tillsammans.

2. Hitta rätt sexleksaker för henne

Det härliga med sexleksaker är att det finns ett oändligt utbud, men de många olika varianterna kan även kännas som en djungel till en början. I denna sexuella djungel är det viktigt att se till hennes preferenser. Prata om vad som gör henne riktigt våt. Tänder hon på anal beröring, att dominera dig, bröststimuli eller vibrationer? Låt hennes fantasier och erogena zoner vägleda er i sexleksaksvärlden.

3. Experimentera mera

Som för de flesta relationerna handlar det om att hitta vad som fungerar för er. Testa, lek och utvärdera. Blir det inte rätt är det inget fel med det. Prata med varandra och gå vidare. Det är inte alltid vad man tror ska stimulera en som i slutändan gör det. Var öppna för allt och undersök tillsammans vad som får henne att skrika av njutning.

4. Få henne att se ditt perspektiv

Män älskar att se henne njuta, höra henne närma sig orgasm och slutligen få henne att komma. Tyvärr är det inte alltid vad hon tänker på när det kommer till ert sexuella samliv. Alldeles för många kvinnor ser sin njutning som något som kommer i andra hand och tänker framförallt på hans tillfredsställelse. Låt henne förstå hur mycket du älskar att se henne njuta. Med eller utan sexleksaker handlar det i slutändan om en gemensam upplevelse där det ska finnas gott om utrymme för henne att njuta på sina egna villkor.