&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Hur du fejkar en orgasm - som han aldrig kommer att avslöja

Det finns både för- och nackdelar med fejkade orgasmer. Det är kanske inte så bra att göra det till en vana med någon du ofta har sex med. Bättre kommunikation skulle kunna leda till att du får fler äkta orgasmer. Då är det bättre om ni kan vara avslappnade med att du kommer ibland och ibland inte. Om du däremot vill visa uppskattning gentemot en partner som faktiskt gör rätt även om du just då inte kan komma är det lika bra att du fejkar trovärdigt. I denna bloggpost lär vi dig hur!

Gör det enkelt för dig

Lets face it.. att fejka en orgasm är 99 gånger av 100 ganska enkelt. Kanske är det så att du inte når klimax eftersom din partner är för upptagen av sin egen njutning - då behöver du inte vara särskilt begåvad som skådespelare för att lyckas. Även om din partner gör precis allt för dig utan att du kommer och försöker läsa dina signaler så räcker det oftast med att du förändrar andningen lite och stönar så lite eller mycket som du brukar göra så har du lyckats fejka en orgasm.

Distrahera din partner

Om du är med en expert på kvinnlig anatomi, en partner som känner dig väl eller en kille som verkligen går in för att se om du kommer på riktigt kan du behöva en mer avancerad metod. Din slida dras, som du säkert vet, samman när du får en orgasm samtidigt som klitoris drar sig inåt. Detta är förändringar som din partner kan känna eller kanske till och med se. I det läget rekommenderar jag att du gör en distraherande rörelse just när du ska fejka din orgasm. Spänn skinkorna eller ryck till med kroppen så märks det inte om du har små sammandragningar i slidan eller inte.

Om du ska fejka så gör det ordentligt

Varför inte fejka att du kommer samtidigt som han gör det? I det ögonblicket lär han vara som allra mest fokuserad på sin egen upplevelse och du kommer lättare undan med ett litet skådespel. Detta kräver såklart att han inte redan kommit och nu försöker hjälpa dig med tungan, fingrar eller en leksak. En gemensam orgasm är sexlivets mest mytomspunna höjdpunkt så det riskerar att bli en lögn som får för stora proportioner om din partner vill prata om det efteråt. Använd med måtta!

Träna upp din slidmuskulatur

De där sammandragningarna inne i slidan som oftast kommer i samband med en orgasm kan du åstadkomma själv om du tränat med hjälp av geishakulor och andra sexleksaker. Det är en övning som ger dig mer kontroll och större förmåga att få riktiga orgasmer. Win-win! Det är dessutom en teknik som gör det extra skönt för en manlig partner att penetrera dig. Kombinera detta tips med en lite förändringar av din andning och kanske en stötvis utandning så har du garanterat fejkat en orgasm som din partner inte kan avslöja.

Fördjupa dig i självstudier

Oavsett om du vill njuta maximalt av sex eller kunna fejka en orgasm när det behövs så är det bra om du känner dig själv inifrån och ut. Vad känner din partner när du får orgasm? Hur ser du ut när du uppnår klimax? Onanera framför en spegel, gärna med någon skön leksak, och för sedan in ett finger just när du kommer. Då känner du dina egna sammandragningar samtidigt som du ser hur din andning förändras och andra fysiska effekter som orgasmen har på din kropp. Bli expert på din kropp så blir det lättare att både fejka och komma på riktigt.