&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Hur du berättar för din man att du vill testa något kinky i sovrummet

Våra sexuella fantasier är bland det mest privata vi har. Även i en trygg relation kan det vara svårt att berätta om våra innersta önskemål. Särskilt när det handlar om kinky sex som tyvärr fortfarande är ett område som kan vara lite tabubelagt. Om du introducerar ämnet på fel sätt riskerar drömmen att gå om intet ifall han reagerar negativt. I värsta fall kan du då känna att det varit bättre att inte ge uttryck för din fantasi. Här får du några förslag på strategier som kan fungera om du vill uppleva något utöver det vanliga tillsammans med din man.

Var inte för konkret

Berätta om något kinky du drömt om en natt så har du satt hans fantasi i rörelse. Sexhjälpmedel som ett bondage paket ni ser på internet kan vara ett annat sätt att, lite i förbigående, introducera ett samtal om kinky saker ni skulle kunna tänka er att prova i sovrummet. Se till att involvera din man och hans fantasier och prata även om vilka kinky upplevelser han, i teorin, skulle kunna vara intresserad av att förverkliga. Sedan är steget inte särskilt långt till att verkligen genomföra något av det som ni tidigare bara pratat om på en abstrakt nivå.

Ta det steg för steg...

Det är svårt att plötsligt byta åsikt om den inte gränsar till en uppfattning man redan hade. När det gäller sex är det likadant. Han kommer troligen inte vilja göra något som ligger allt för långt borta från vad han redan provat. Om du föreslår något som är bara lite mer kinky och sedan fortsätter så, så flyttar du fram gränserna tills du får vad du vill ha! Om du redan haft ett finger i hans anus när du smekt hans kön är steget inte långt till två fingrar med lite glidmedel i kombination med en avsugning. Sen är det bara att fortsätta med nästa steg...

Få honom att tro att det är hans idé...

Prova att i lite svävande ordalag berätta om dina sexuella fantasier. Ifall din fantasi är enkel att förverkliga kommer han säkert att vilja göra det så småningom. Kanske ger han dig en ögonbindel, en piska och ett par handklovar i present om det är din dröm att utforska sådant i en passiv eller dominant roll. Denna metod har särskilt goda förutsättningar att lyckas om han är kinky på samma sätt som du... Om han någon gång sagt att han har ett kinky önskemål så kan du referera till det om det handlar om något som även du vill leva ut.

Gå rakt på sak!

En helt annan strategi som fungerar om ni har bra kommunikation och är helt oblyga inför varandra är att helt enkelt berätta utan krusiduller vad du vill göra tillsammans med honom. Om det tar emot lite kan du göra det som ett "dirty talk" när ni har sex med varandra. Fråga honom viskandes när han är riktigt upphetsad om han skulle vilja det samma som du vill. Och sen gör du det bara om du tycker dig få en positiv reaktion.

Ta hjälp av film och litteratur

Upplev din kinky fantasi i andra hand tillsammans med din man. Om du hittar en porrig eller erotisk novell eller ett filmklipp där det du vill vara med om skildras - se till så att han tar del av det. Fråga vad han tycker om det! Om reaktionen är positiv är det bara att föreslå att ni provar själva. Det finns många internetsidor med noveller och filmklipp där du kan söka på just de sexuella situationer som gör dig som mest upphetsad.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.