&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Handla tryggt

handla tryggt - säker handel

Handla trygg - säkra affärer

När du handlar på Vuxen.se kan du alltid känna dig trygg, vi är ett Svenskt företag med 19 år i branshen och en av Nordens största erotikbutiker, varje år säljer vi erotikprodukter för över 50 miljoner kronor.

Din beställning behandlas konfidentiellt och vår personal har tystnadsplikt, din diskretion är av högsta vikt för oss.

Betalsätt 

Om du betalar med kort så syns det inte att du har köpt intimprodukter från vuxen, precis som våra paket är texten på kontoutdraget helt diskret. Om du inte vill betala med kort erbjuder vi även Faktura  du får då med en faktura med inbetalningskort i ditt paket som du betalar precis som alla andra fakturor. Om du vill dela upp din betalning väljer du Klarna Konto i kassan och betalar minst 50:- per månad. 

Dina uppgifter

  • Du kan välja att skapa ett konto hos Vuxen.se för att se order historik, och spara din adress för snabbare kunna beställa på nytt. Vi sparar inga bank eller kreditkorts uppgifter då dessa går igenom betalningsförmedlaren och aldrig är synliga för oss. 
  • Du har rätt att begära att få ta del av dina uppgifter. Om det är något som inte stämmer kan du få det ändrat eller borttaget. För mer information eller frågor kontakta kundtjänst. Dina uppgifter stannar hos oss och säljs inte vidare. Ingen förutom vi och du vet vad du har beställt hos oss.