&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Guide till analsex

Allt du behöver veta – och tänka på – vid anal penetrering

 

Varför ska jag testa?

Analsex kan öppna portar till helt nya sorters njutning för både män och kvinnor. Området kring anuset är otroligt känslig för beröring eftersom det finns ett flertal erogena zoner inuti och kring analöppningen.

Vad ska jag tänka på?

1. Använd glidmedel

Det finns inget naturligt glidmedel i ändtarmsöppningen och glidmedlet kommer att göra det skönare för dig, och det minskar risken för att smärta betydligt. Det är också bra att använda en kondom, vilket inte bara skyddar mot könssjukdomar och bakterier utan även gör eventuella sexleksaker som har varit inblandade lättare att rengöra. Om du använder kondom: använd ett vatten- eller silikonbaserat glidmedel.

2. Gör rent


Analsex är svårt att ha spontant. Det är bra att tvätta sig i skrevet och tömma tarmen 30 minuter innan. Det finns analduschar som säkerställer att sexet blir säkert, rent och hygieniskt. Din upplevelse blir inte kladdig och risken att det kommer att kännas oskönt ökar om det finns avföring kvar i tarmen.

3. Börja försiktigt


Det är bra att gradvis börja penetreringen. Sexleksaker är ett perfekt sätt att börja utforskningen på: Det finns flera modeller som till en början är avsmalnade, för att sedan bli bredare, och det är ett snällt sätt att komma igång på.


Gör det ont?

Om du är oerfaren kan det göra ont. Det är just därför det är viktigt att börja försiktigt med sexleksaker som butt plugs och analkulor. Så länge du tar tid på dig och utvecklas i din egen takt så kommer du att förstå varför analsex är uppskattat

Hur tar jag upp ämnet med min partner?

Kommunikation är A och O. Alla är inte intresserade av analsex och var beredd på att ta ett nej utan att se arg eller besviken ut. Analsex är en fantasi som inte delas av alla och det finns ingen anledning att sätta press, försök istället låta tanken på det sjunka in. Har du tur växer ett intresse fram.

Är analsex farligt?

Det kan bildas smärre bristningar i ändtarmen vid analsamlag. De är ofarliga och läker snabbt och är inte värre än de som kan uppstå vid ett toalettbesök. Om du märker att det blöder eller att det gör obehagligt ont ska du avbryta. Upplevelsen av analsex kan variera från gång på gång och från person till person. Vissa gånger gör det inte alls ont medan det kan förekomma en övergående smärta ibland. Andra upplever det aldrig som smärtsamt medan andra alltid tycker att det gör lite ont.

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.