&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

G för G Punkten

Ernst Grafenberg låter kanske som en tråkmåns, men han var en tysk gynekelog vars upptäckt är allt annat än tråkig. Han är hjälten som satte G:et i G-punkten...

För dem som har haft turen att hitta den är den en lyckoknapp. För dem som inte har lyckats hitta den är den en myt i nivå med Bermuda Triangeln och små gröna marsmän Vuxen har tillbehören som hjälper dig när du ger dig ut på gpunkt's jakt..

Så vart är den mystiska Gpunkten?

G-punkts orgasmer är mycket kraftfullare än en vanlig vaginal orgasm, de kan till och med få en kvinna att ejakulera en sperma liknande vätska (utan sperma givetvis). G-punkten ligger tre till fyra centimeter in på den övre slidväggen, där den kan nås med penis eller ett finger.

Sitt på huk. För upp ett finger snett underifrån mot området motsvarande "klitoris baksida". Testa genom att föra ett eller två fingrar så långt upp att du känner livmodermunnen, dra sedan tillbaka fingret sakta längs slidans tak. När du känner att ett område är extra känsligt, böj fingret i en "kom hit"-gest och massera och tryck hårt. För att det ska kännas krävs ett kraftigt tryck. Om du känner dig lite kissnödig är du på rätt ställe, eftersom den kraftiga pressen retar urinröret. Lätta en smula på "trycket". Fortsätt stimulera området! Du kommer märka att området sväller upp pga att blodflödet koncentreras hit (påminner det dig om något som sker hos mannen vid stimulering?) Nervändarna blir nu ännu känsligare och kommer be om nåd när du stimulerar, det är mycket skönt och det är inte bra att börja gå på g-punkts jakt om barnen eller svärmor är i närheten. Glöm inte att använda rikligt med glidmedel och att vara uppvärmd innan du börjar, en ordentlig klitoris massage får dig att komma i rätt stämming.

Så vilka vibbar kommer ge mig en G-orgasm ?

Allt som en penis eller ett par fingrar kan göra kan en vibrator göra mycket bättre...Vuxen's utbud av Sexleksaker för G-punkten är varierande och det finns något för alla, några av våra favoriter ser du till höger. 

Lycka till med G-punkts jakten och ge inte upp om du inte hittar den på första försöket! Den är värd att leta efter.