Fejkar hon orgasmen? 5 sätt att avslöja henne på

En ganska stor del av alla kvinnor fejkar orgasm någon gång ibland. Vårt råd är att du inte ska tänka för mycket på det, för det är svårt för dig att avslöja och dessutom kan det hända att hon fejkar av en bra orsak. Kanske för att du gör exakt rätt men det är bara det att hon känner att hon inte kommer att kunna komma just då. Kanske vill hon ge dig en självförtroende-boost. Om du ändå vill kunna skilja på äkta vara från skådespel i sängen kommer här några tips på hur du avslöjar en falsk orgasm!

Subtila men säkra tecken

Orgasmen brukar följas eller föregås av vissa fysiska förändringar som nästan inte går att fejka även om de kan vara lite svåra att upptäcka om du inte är expert på kvinnans anatomi. Klitoris drar sig in strax innan hon kommer och området runt clitoris blir ofta väldigt känsligt just efter orgasmen. Under själva orgasmen brukar musklerna i slidan dras samman på ett sätt som hon inte kan kontrollera. Om ni har penetrerande sex och du är inne i henne när hon kommer så bör du kunna känna sammandragningarna.

Låter hon som vanligt?

Orgasmer är något de flesta förknippar med stön och andra mer eller mindre ofrivilliga ljud. Sådana ljud är inte så svåra att härma men kan ändå avslöja en dåligt fejkad orgasm. Den legendariska filmscenen i När Harry mötte Sally där skådespelerskan Meg Ryan fejkar en orgasm så det står härliga till mitt bland folk, är ett exempel på en överdriven fejkad orgasm. Om du är med en partner som du ofta har sex med och som du vet kommit på riktigt tillsammans med dig kan du lättare avgöra om orgasmljuden är på riktigt eller inte.

Hur andas hon?

Hos nästan alla kvinnor förändras andningen i samband med orgasmer. Exakt hur den förändras följer dock inget givet mönster så det är svårt att både fejka och upptäcka en fejkad orgasm utifrån hur hon andas. I regel andas hon snabbare, stötvis och tyngre när hon är nära att komma men det kan också vara så att hon helt håller andan just i orgasmögonblicket eller att hon kommer mitt i en utandning. Andningsrytmen brukar dessutom vara olika beroende på hur stark hennes orgasm är. Om du känner din partner väl kan du dock avslöja henne på andningen!

Har hon anledning att fejka en orgasm?

Om ert sex är lite oengagerat, ni kanske är trötta till exempel, har hon givetvis starkare skäl att fejka en orgasm än om ni båda är väldigt upphetsade. Om ni har svårt att prata om sex eller om detta med hennes orgasmer blivit något av ett "issue" i relationen kan det vara så hon helt enkelt vill få dig att tro att hon nådde klimax för du ska känna dig bättre. Ett annat skäl till fejk kan vara att hon just vid detta tillfälle har lite ont vid t.ex. hård penetration.

Fråga henne om hon kom

Om du på ett avslappnat och inkännande sätt frågar henne om hon fick orgasm visar du henne att du kan prata om sex utan att blanda in prestige i det hela och att du verkligen bryr dig om hennes njutning. Möjligheten att hon då svarar ärligt, även om hon just försökt fejka en orgasm, är ganska god och det hela kan leda till att ni har ett bra samtal som gör att ni sedan får det skönare tillsammans i framtiden.