&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

En introduktion till sexleksaker för män

Det sägs att varje kvinna gömmer en ”rabbit” i nattduksbordet, men hur är det för männen? Om du inte redan är ett inbitet fan, får du i denna artikel en introduktion till sensationella sexleksaker för män. Här finns det något för alla, oavsett om det gäller mer privata stunder och sällskapliga sovrumslekar.

Skönare onani

Varför dra en vanlig handtralla när du kan skämma bort dig själv med explosiva sexleksaker för onani? Kanske är det svaret på alla mäns drömmar. Sexleksaker som gör att onanin känns som en skön avsugning, tajt analsex eller hett vaginalsex. De tar onani till en ny orgasmisk nivå med tillfredställelse när du vill och hur du vill. Tekniken är sensationellt välutvecklad, med allt från vacuum för rätt sug och texturerade lustgångar med ljuvlig omslutning till vaginor och anus avgjutna från riktiga porrstjärnor. Den senare, även kallad Fleshlight, har fått lite av en kultstatus. Porrstjärnor såsom Riley Steele, Jenna Jameson, Jesse Jane och Brent Corrigan har alla delat med sig av sina mest privata delar för din njutning.

Glöm kuken ett tag

Tanken på kuken som den enda erogena zonen på män är lika föråldrad som myten om att klitoris skulle vara liten som en knapp. Ett erogent område som får alldeles för liten uppmärksamhet är mannens anal. Det är nämligen ”ingångspunkten” till männens version av G-punkten; prostatakörteln. Här finns det mängder av prostataleksaker som kommer att leda till otroliga sexuella upplevelser. Prostataleksaker finns i många utförande, med och utan vibrator. Dessa är utvecklade efter mannens anatomi med en mjuk böj som gör att den kommer åt precis, orgasmiskt, rätt. Alla män borde åtminstone en gång testa en prostataleksak för att få uppleva känslan av ett helt otroligt explosivt klimax.

En stark erektion

Penisringar är en favorit för både nytta och nöje. Förutom att hjälpa till när erektionen sviktar är den även en fröjd för njutningen. Du får leta länge innan du hittar en starkare erektion än den du får med en penisring. Inte bara kan du bevara kuken i givakt och njuta längre, utan du kommer även att uppleva din kuk som hårdare och större. Något som vi skulle tro varken du eller din partner kommer att besviken av. Det härliga med penisringar är att de finns för många olika heta ändamål. Vad sägs om en penisring med vibrator för att samtidigt stimulera din partners klitoris med händerna fria för lek? En annan segerkandidat är penisringen med pungring som lustfyllt omsluter din pung. För den lite djärvare finns det även penisringar med chockterapi. Det är sexuellt eggande elchocker som skapar allt från ett lätt pirr till bultande stötar.

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.