&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Dirty Talk

Detta kan vara väldigt gränsöverskridande och tabu belagt för vissa eftersom termerna man använder anses som ”fult språk”. Men vet du vad, jag kan lova dig att när du väl kommer igång och känner dig mer hemma i termerna så går det inte att få stopp på dig.

Det kan kännas väldigt onaturligt i starten men då gäller det att hitta ditt sätt att prata på. Du måste hitta språket till ditt sätt att tala på eftersom detta ska kännas naturligt för dig, annars kommer din partner snart att känna att du inte är helt med på det men ”ställer upp” och det kan vara direkt avtändande.

Ett sätt är att inta en så kallad roll och då kan du plocka lite av dina olika sidor hos dig själv där du verkligen skulle kunna trivas med det. Tänk efter och skriv ner om det känns bättre. Prata och hämta inspiration hos din partner. Fråga vad han eller hon tycker är sexigt hos dig och utveckla detta i språket.

Hitta din röst, det kan vara den raspiga hesa sexiga rösten eller viskande lite blyga rösten som gör att det är lättare för dig att hitta orden. Och reaktionen från din partner när du helt plötsligt slår om i karaktär och de mest erotiska och smutsiga orden kommer från dig är oslagbar.

Då de flesta av oss är uppfostrade med att inte använda fula ord kan detta vara ett område som kräver lite mod och sedan att våga. Om du känner dig osäker, läs erotiska böcker och artiklar. Det finns en hel värld därute på nätet med inspiration som kan gynna ditt nya ordförråd. Allt handlar om att gå över en gräns som förmodligen sitter ganska djupt inne i oss och för att kanske mjukstarta så kan du öva när du är ensam. Skriv ner de meningar du tycker låter sexiga och säg dem högt för dig själv. Lite som ett mantra.

Som när du var yngre och stod och sjöng till dina favoritlåtar i borsten framför spegeln kan du nu använda spegeln till din fördel igen. Se dig själv i spegeln samtidigt som du övar dina meningar. Försök att hitta ”blicken” som förför samtidigt som du säger det. Kan kännas fånigt i början men jag lovar, övning ger färdighet.

Och det som är viktigt att komma ihåg från din sida är att vara öppen och prata med din partner om att du känner dig ovan i konceptet men om din partner vill att ni använder detta som en del av ert sexliv så måste han eller hon vara lika öppen och inte döma när du väl kommer igång. Du måste få känna dig trygg och inte mötas av skratt. Var öppen och ärlig.

Ett sätt att börja det hela kan vara att beskriva det som känns skönt i akten. ”det känns så skönt när din hand smeker min”, ”Din tunga är så mjuk och skön mot” Tror du förstår hur jag menar. Och med tiden så kommer dessa så kallade ”fina” ord att bytas ut mot mer grova allt eftersom självförtroendet och tryggheten i det växer.

Och se till att det blir en ömsesidig konversation för ni kommer att lära saker av varandra och det i sig kan vara ”the magic trick”