Din guide till skypesex

Det går inte att förneka; ingenting är lika sexigt som kropp mot kropp. Geografiska koordinater kan däremot sätta krokben för härligt erotiska tête-à-tête. Då är det dags att låta kåtheten och kreativiteten flöda genom kameran. Kan låta som att det bara är att sära på benen framför kameran, men skypesex är lite klurigare än så. För den som vill uppnå orgasmiska nivåer av skypesex delar vi gärna med oss våra hetaste tips. Bli en (s)expert på onlinesex till din partners fröjdfulla överraskning.

Övning ger färdighet

Nervositet är för den oerfarne, men när du gör kameran till din bästa vän brukar det lösa de flesta fjärilarna. Lek själv framför kameran för att hitta vinklarna och positionerna som får dig att känna dig som sexigast. Kryp runt på alla fyra, lek med oanständiga poser och prova olika ”dirty faces” till dess att kameran gör dig rättvisa och visar den sexbomb du verkligen är. En trevlig fördel med kameran är att du kan redigera dig själv även i ”direktsändning”. Tycker du inte om din mage? Justera kameravinkeln, det är inget fel med det. Glöm inte bort att även öva på hur du får med allt. Ett trevligt plus är att du lär känna ditt underliv.

Låt det inte bli mediokert

Den fysiska intimiteten må saknas, men den mentala intimiteten kan vara mer än kompenserande exceptionell. Låt det inte bli ett slätstruket skypesex utan våga öppna upp om dina fantasier. Dela dina sexuella fantasier och ta skypesexet till en ny nivå; glöm inte heller accessoarerna eller att klä upp dig för rollen. Vare sig ni spelar ut det med ett ångande hett rollspel eller bara kåtar upp varandras tankar kommer det att bli en annan upplevelse. Det sköna med skypesex är att det till och med kan vara enklare att snuska till det jämfört med ansikte mot ansikte. Passa på att utnyttja internetplattformen och berätta med en länk hur den där scenen från en sexnovell eller ett porrklipp gör dig så himla tänd.

Snuska till det verbalt

Låt det verbala tala för vad din kropp inte kan göra på distans. När du inte kan slänga dig över din partner för att visa din upphetsning är det dags att säga det. Är du upphetsad? Verbalisera det. Berätta vad du vill göra med henne eller honom och låt det visuella bli ännu mer visuellt genom att berätta vad du gör med dig själv. Därtill är stön, stön och stön alltid en succé för kommunikationen över kameran.

Zoomen gör det

Få saker gör en lika entusiastisk som en förstorad bild av ens käraste. Porr spelar säkert sin roll här, men hursomhelst är närbilden av könet en av de mest populära och effektiva teknikerna inom skypesex. Så låt han eller hon se det; zooma närmare och närmare. Låt kameran röra sig över hela din kropp och ner mellan dina lår. Rör dig själv och berätta vad du tänker på när du rör dig själv. Tala om vad du vill att din partner ska göra och erbjud din service själv. Se hur din partners orgasm kommer närmare och närmare för att sedan upplevas riktigt intimt över kameran.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.