Din guide till pegging

När ni vill ha ett riktigt styggt äventyr i sänghalmen är det är dags för pojkvännen att ”bend-over”. Pegging, att en kvinna utför analsex på en man, är inte bara tillfredställande för alla parter utan även en orgasmisk upplevelse. Ombytta roller, dominans/underkastelse och anala orgasmer gör denna typ av sex ytterst populärt. Pegging är inte bara ett inslag i artisten Usher hemmagjorda sexvideor utan en företeelse som många svenska kvinnor och män uppskattar. För den nyfikna finns det massor att upptäcka och vi delar gärna med oss av våra fräckaste peggingtips.

Vad är pegging?

Även om Nationalencyklopedin inte har hunnit med i utvecklingen är vi säkra på att de inte skulle ha något emot vår definition av pegging. Det handlar om att en kvinna med strap-on-dildo utför analsex på en man. Alltså är analsex mellan kvinnor och kvinnor eller män och män inte samma sak som pegging, om än det såklart även är härligt skönt.

Tillfredställande för alla parter

Som sagt är det ett populärt, om än kanske inte så omtalat, inslag i mångas sexliv. Anledningen till dess popularitet är att det ger båda partnerna stor tillfredställelse. Snuskfaktorn är en sak, men den mentala upplevelsen av att byta roller och relationen mellan dominans/underkastelse är två starka anledningar. Dessutom tar det fysiska välbehaget av pegging mottagaren ofta till en utomkroppslig upplevelse. För män är stimulansen av den så kallade P-punkten en självklar orsak. P-punkten är mannens motsvarighet till kvinnans G-punkt och kan med fördel stimuleras med analsex. Mannen kan uppleva en helt ny typ av orgasm som är obeskrivligt intensiv. För kvinnor handlar det inte bara om att ge sin partner njutning utan en strap-on med två dildos kan ta peggingen till en gemensam orgasm.

Så kommer du igång

Analsex med strap-on är verkligen en hit, men pegging-konsten är mycket mer än att bara att köra på. Det viktigaste är att tänka på säkerhet så att det blir skönt för alla inblandade. Tvätta alltid strap-on-dildon mellan gångerna eller använd kondom. 

  • Förberedelse handlar om renlighet (spola gärna tarmen) och att välja en dildo som är anpassad för strap-ons och analsex (mindre modeller är att föredra i början).
  • Låt glidmedlet flöda och värm upp med fingrar för att sakta vänja ändtarmsöppningen.
  • Guida den rikligt glidmedelsinsmorda dildon till ändtarmsöppningen och för sakta in den centimeter efter centimeter. Han behöver sin tid för att vänja sig vid sin nya bästa vän.
  • Lite obehag till en början är vanligt, men pausa eller avbryt alltid vid omedelbar smärta.
  • För pegging-oskulder är den klassiska missionären med ryggen mot underlaget en bra start och sedan kan ni jobba er upp mot att vara böjda över bordet eller ”doggystyle”.
  • När han vant sig är det bara att hitta rätt rörelser; händerna på hans höfter brukar vara ett bra stöd. Testa er fram och han kommer definitivt att märka när dildon stimulerar den omtalade P-punkten.
  • Upprepa till ni når orgasmiska höjder!

 

Matilda 
Är stockholms tjejen som har hittat kärleken på Sveriges framsida, när hon inte skriver artiklar åt Vuxen Magasin har hon fullt upp med helvilda Elvin. .