&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Din guide till fängslande repbondage

Att känna sin rörelsefrihet fängslas av bindande rep är en fantasi som delas av många svenskar. Erotiken av att binda eller låta sig bindas är svår att slå. Den utelämnande akten föder en känsla av intimitet och lär en känna sig själv på ett nytt sätt. Låt stimulansen av repen överväldiga dig både fysiskt och mentalt. I denna artikel lär du dig alla grunder till ett fängslande och säkert repbondage.

Vad är repbondage?

Repbondage är som namnet avslöjar en praktik som går ut på att binda en person med rep. Tjusningen, som är härligt ljuv, handlar om begränsning, underkastelse och tillfällig överföring av kontroll och makt. Repbondage ska inte blandas ihop med sadomasochism även om det kan vara en del av den senare aktiviteten. Det finns många ljuvliga versioner av repbondage, så det är bara att välja det som faller en i smaken. För den som dras till det estetiska är Shibari ett måste med sina noggranna erotiska placeringar. Soft-bondage är en annan populär variant som ofta uteslutande involverar bindning av händerna. När det kommer till rollspel (med samtycke) om sex utan samtycke brukar speed- repbondage vara intressant. Upphängning i sin tur leker med kontrasterna mellan frihetskänslan av att sväva och begränsningen av att vara bunden.

Lämna ut dig med trygghet

Att utelämna sig till någon annan är nervkittlande, men det kräver även sin trygghet och säkerhet. Prata med din sexpartner om hur ni föreställer det. Vilka repaktiviteter får dig att rysa av kåthet och vilka är ”no-go”? Har du aldrig blivit bunden eller bundit någon kan det vara svårt att veta hur man reagerar i verkligheten. Därför det viktigt att regelbundet stämma av under själva akten. Det leder oss även till den så kallade säkerhetssignalen som avbryter leken. Involverar repbondagen ett rollspel av att ignorera viljor bör ni välja ett ord eller signal som tydligt visar att ni ska avbryta, pausa eller sakta ner. Syftet är trots allt att ni i samförstånd ska ha en njutbar replek så var varsam med repet, dig själv och din lekpartner.

”Back to basic”

Repbondage är inte bara att lära sig knopar (även om det såklart hjälper). Det finns några grunder för all replek. För det första, har personen som ska bli bunden några fysiska problem eller sovit tokigt på sin arm under natten? Anpassa bindningen utifrån vad som kan vara obekvämt för den bundna. När det kommer till repen ska det alltid vara ett utrymme av minst två fingrar från huden. Det handlar om att nerver och cirkulationen kan påverkas om repen sitter för hårt. Ett härligt knep är att sprida ut trycket från repen; varför bara binda vristerna när knäna och låren är så skönt nära? Tänk bara på att hålla er borta från halsen; andning är något vi alla tycker om. Ta allt sakta och framförallt ha kul med repen.

 

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.