&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Din guide till erotisk Nuru Massage

Föreställ dig att din älskare sensuellt gnider in sin nakna kropp med massage-gel och bestiger dig för att drypande våt glida upp och ner längs din kropp. När det kommer till förspel är det få upplevelser som är lika intensiva och intima som en kropp-mot-kropp- massage. För er som är redo att ta del av denna värld har vi skapat en guide till Nuru Massage.

Ett kladdigt och vått äventyr

Nuru Massage är en sliskigt slipprig kropp-mot-kropp-massage från Japan. Det kräver en del tid och förberedelse, men tro oss, det är det helt klart värt. Det riktiga glidet får du med den hudvänliga Nuru Massage-gelen. Den mycket täta och koncentrerade gelen rekommenderas att blandas med vatten för den bästa känslan. Dessutom kan du med fördel använda den koncentrerad för heta lekar i duschen/badkaret. För ett vilt och superhalt äventyr i sovrummet kan man använda till exempel ett lacklakan. Det går även bra med ett vanligt lakan då gelen är fläckfri. Rätt stämningen är inte heller helt fel, oavsett om det gäller ljus, musik eller att stänga av mobilen.

All ära till glidet

Förberedelser i all ära, men nu till den trevliga biten. Börja med att ”massören” leksamt smörjer in sig framför dig. Lägg dig på lakanet och låt din partner hälla den varma gelen över dig. Ett hett tips är att börja med ansiktet neråt. Mystiken med att inte kunna se sin partner i ögonen och istället fokusera helt på den sensationella känslan uppskattas av många. Nu till själva glidet – glöm allt som har med teknikfixering att göra. Nuru Massage handlar om njutningen. Den superhala gelen och den totala helkroppsberöringen gör jobbet åt dig. Lusten väcks av kropp-mot-kropp-massage där varje millimeter av din känsliga hud berörs av din partners insmorda kropp. Passa på att leka lite med glidet och utforska kroppen. Massören kan varva att använda hela sin kropp och glida med mer utvalda kroppsdelar. Den berömda ändalykten kanske inte är helt fel som massageverktyg? När det gäller långa glid kan man använda armarna för att hålla balansen, likadant kan sänggaveln vara till hjälp för massören.

Ett glatt avslut

Den sensuella beröringen av kropp mot kropp kommer definitivt göra att ni kommer varandra närmare. Skulle det däremot vid något tillfälle kännas fånigt så var inte blyg. Att skratta tillsammans med sin partner gör inte behaget mindre. När ni vänder sida kan det vara ett tips att vänta med att beröra de lite mer privata delarna. Upphetsningen och fascinationen ligger inte i avslutet utan den lustfyllda och lite retsamma vägen dit. Hur som helst, det här avslutet kan vara svårt att undvika. Tänk bara på att använda kondomer som är kompatibla med gelen och kom ihåg att byta plats och ge din partner njutning.