Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
Satisfyer Pro 4 Couples Parvibrator
9 recensioner
499 kr
Rek. Pris629 krSpara 21%
  • Stimulerar klitoris
  • 10 vibrationsprogram
  • 100% vattentät
  • Uppladdningsbar – miljövänlig
  • Parvibrator för sex
  • 11 tysta Air Pressure stimulationsprogram
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

Produktbeskrivning

För oförglömliga höjdpunkter - Satisfyer Pro 4 Couples öppnar en ny värld av erotiska spel.

Som tidigare parvibrationer har även denna en förtrollande känsla av tighthet, starka vibrationer och spännande G-punktmassage. Det som gör Satisfyer Pro 4 unikt är hur den stimulerar klitoris, det är nämligen med sug och tryckvågor, Detta ger djupare stimulering som leder till flera och skönare orgasmer.

Tack vare den ergonomiska formen och silkesmjuka silikonhöljet ligger den bekvämt i handen. Den smalare axeln sitter i slidan och erbjuder 10 kraftfulla vibrationsinställningar som stimulerar både penis och vagina under sex.

Den vattentäta finishen innebär att den också är den perfekta badkompaniet och inbjuder dig att njuta av sensuella nöjen i duschen eller badet.
Den utbytbara, hudvänliga silikonmunstycket är praktisk och oval. 

Används med vattenbaserat glidmedel.

Recensioner9

Christian
Frugan är helt såld på denna. Nr 3 i ordningen faktiskt. Otrolig är en underdrift.
Publicerad2018-07-09
Maria
Helt otroligt skön! Har alltid haft svårt att komma och har testat flera olika sexleksaker tidigare, men med den här kom jag flera gånger i rad på endast några minuter. Orgasmen håller även i sig lääänge. Det enda dåliga är att den låter ganska högt på de högsta intensiteterna, men allt annat väger upp till att få högsta betyg! Rekommenderar starkt att testa denna!
Publicerad2018-07-09
Emma
Helt värdelös!! Den sitter inte på plats och glider ut ur en så for han stoppa in penisen. Den trycker inget på gpunkten. Kör man missionären måste man hålla i leksaken annars åker den ut, plus att man kommer åt alla knappar som ändrar trycket vilket är helt värdelöst! Den suger knappt åt på klitoris och man måste hålla den på plats med händerna vilket förstör väldigt mycket under sex. Extremt tyst är den INTE den låter väldigt mycket. Helt klart besviken och rekomenderar den INTE! Jag ska se till att få tillbaka mina pengar för den här produkten.
Publicerad2018-07-09
Gustav
Hade höga förväntningar på den, och det levde den klart upp till. Mycket smidigare att använda än vad den vid första anblick såg ut att vara. Både jag och flickvännen är väldigt nöjda med den. Det gick väldigt bra att använda den vid vaginal penetration, och ännu bättre vid analsex. Vi var först lite rädda att det skulle vara knöligt att använda klitoris stimulatorn på grund av hennes intim piercing, men inga problem. Så jag ser ingen anledning till att inte köpa denna produkt om man nu funderat på det.
Publicerad2018-07-07
Visa alla recensioner

Kundservice 020-12 15 00 M-T 07:00-16:00 F 07:00-15:30

Epost: info@vuxen.se

0