Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
Stamina Training Unit
6 recensioner
595 kr
Rek. Pris699 krSpara 15%
  • Prisgaranti
  • Unik stimulerande textur
  • Lätt att rengöra
  • Realistiskt hudlikt material
  • Fleshlight – världens mest sålda lösvagina
  • Tränar upp din uthållighet
Läs mer om produkten
Beställ innan kl. 14 så skickas din order samma dag!

SNABBFAKTA

Storlek

Totallängd
25 cm
Införbar längd
22 cm
Maximum diameter
5 cm

Detaljer

Elasticitet
Töjbar
Kroppsäker & Fri från Ftalater
Styvhet
Mjuk
Textur
Textur
Öppningar
Pussy
Egenskaper
Ej vibrerande, Realistisk, Ihålig
Artnr
STU

Produktbeskrivning

Nyckeln till att hålla ut längre i sängen och blir en bättre älskare som alla tjejer drömmer om är inte en kräm, inte ett piller, och inte en dryck ... Det är övning.

Fleshlight STU (Stamina Training Unit) onani produkt är en sexleksak för män som är särskilt utformade för att replikera den otroliga känslan av samlag för att hjälpa dig att hitta din rytm och få maximal sexuell aktivitet.
Med det patenterade Real Feel Super Skin insatsen och en speciellt utformad inner kanal ger STU den mest intensiva träningen av din uthållighet.

När du onanerar använder du Fleshlight STU, inte bara kommer du att förbättra din sexuella uthållighet och teknik, du kommer att uppleva de intensiva orgasmer som endast kan uppnås genom att använda Fleshlight.

Om du klarar 10 minuter i STU kan du hålla på minst 20 minuter i sängen med en tjej.

Recensioner6

Johan
Fick nyligen hem denna fantastiska "ficklampa". Överraskande lik den äkta varan! Ett bra hjälpmedel för den som kommer lite väl för snabbt och vill jobba upp sin uthållighet i sängen. Se till att använda extra mycket vattenbaserat glidmedel, det gör upplevelsen ännu bättre och mer lik det riktiga, om inte skönare ;). Bland det bästa jag provat! Eftersom jag reser mycket i jobbet kommer den här alltid ha en plats i resväskan. Rekommenderas!
Publicerad2018-07-16
André
Denna fleshligt ger bra träning för uthållighet. Vågorna känns kanske inte så mycket till en början, men när man är på väg att komma känns de rejält.
Publicerad2018-07-02
Anonym
Testade denna ett tag och sedan när jag låg med en tjej märkte jag att det inte var lika skönt längre. Så där av höll jag mig mycket längre under sexet. Denna produkt lovar att man ska bli bättre i sängen vilket du inte blir, du blir van med den väldigt intensiva, trånga fleshlighten som ger resultatet att den äkta varan inte känns lika mycket längre. Detta kan vara bra och dåligt men jag tycker det var obehagligt då jag inte kunde njuta lika mycket av 'riktigt' sex längre. Dock så gav den effekten som den lovade och det ända fel jag kunde märka var att locket nertill kunde vara svårt att skruva på och att den guldiga färgen färgade av sig lite men gick bort med tvätt. Får 4,5 stjärnor av mig. Dock går de ej så blir en 4, den är inte perfekt helt enkelt.
Publicerad2018-07-02
Therese
Som transexuell fungerar denna leksak otroligt bra, min snopp må inte vara fullt fungerande men denna produkt fick mig att känna mig tryggare med min lägging, rekommenderas starkt.
Publicerad2018-06-06
Visa alla recensioner

Frågor? - Mejla kundservice

Epost: info@vuxen.se

0