Bondage för lesbiska

Alla gillar vi olika saker när det kommer till sex. Medan BDSM är något som samhället tidigare sett ned lite på har det via populärkulturen blivit något som många fler testar på och gillar. Det spelar ingen roll hur partnerkonstellationen ser ut när det kommer till BDSM, i huvudsak handlar det om att dominera varandra med ord, redskap och en känsla av makt som är universell för alla. Prova att krydda till sexlivet lite extra genom att använda er av dessa fem tips gällande BDSM för lesbiska.

TESTA ER FRAM

Innan ni börjar testa något är det väldigt viktigt att ni pratar med varandra. Kom överens om vad ni är sugna på att testa och till vilken grad ni vill börja testa det. Skulle det visa sig att ni verkligen tycker om vissa BDSM-inslag är det viktigt att samla mod till att berätta det och fortsätta utveckla den aspekten nästa gång ni vill att det ska hetta till. Att prata om vad ni vill testa kan även fungera perfekt som ett litet förspel eftersom det kan vara otroligt upphetsande att höra den andra prata om sina sexuella fantasier.

BÖRJA DIN DOMINANS LÅNGT INNAN KLÄDERNA RYKER

BDSM är något som kan börja redan innan förspelet och som sedan är en stor del av förspelet för många. Dominans passar sig utmärkt att använda sig av innan ni börjar smeka varandra. Ett sätt att dominera är att kåta upp partnern och sedan inte låta den få smeka sig själv eller bli smekt under en längre tid. När du till slut tillåter henne att nå en orgasm blir njutningen mycket förhöjd. Bind fast henne med kläder på och retas genom att till exempel onanera när hon bara kan se på utan att medverka, för att visa din dominerande position.

INKLUDERA OLIKA REDSKAP

Att ge sig in i BDSM-världen behöver inte betyda att man använder sig av några redskap, men det kan höja upp sexet till nya nivåer. Testa att spänna fast en straponoch reta din bundna partner genom att penetrera henne lite. Att känna toppen och aldrig mer kan göra henne kåtare än någonsin. Sedan när hon har bönat och bett i ett tag kan du låta leksaken glida in till fullo. Att smiska någon må kännas lite förbjudet, men det är ett sätt att egga upp stämningen. För att göra detta ännu hetare kan ni använda en piska istället för handen.

SE TILL ATT BINDA DIN PARTNER PÅ OLIKA SÄTT

BDSM kan handla väldigt mycket om att vara bunden eller att få binda någon, för vissa personer handlar det nästan enbart om detta. Det finns många sätt att binda någon på och många olika saker att binda med. Vill ni ha det lösare kan ni använda er av mjukare band i till exempel silke och vill ni ha det hårdare är rep väldigt populärt. Bind fast hennes händer bakom ryggen och lägg henne på magen eller bind fast både händer och fötter när hon är utsträckt för att få fri tillgång till hela hennes vackra kropp.

TA FULL KONTROLL ÖVER HENNE

Dominans är en viktig del av BDSM. Det kan handla om att antingen vilja förlora kontrollen helt eller tvärtom att vilja ha kontroll över situationen och få bestämma precis allt själv. Anledningen till att man tycker om detta skiljer sig starkt mellan personer men det är viktigt att veta att båda positionerna är väldigt vanliga. För att få ut det mesta av er dominans är det viktigt att ni har koll på vad ni vill få ut av det och var ni tror att era gränser går. Kom ihåg att ha ett stoppord ifall det skulle bli för mycket.