&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Introkurs i förspel - Tjej

Tio prylar och tips som gör huvudakten ännu bättre – för henne

Fem sexleksaker för bättre förspel för henne

 

1. Ögonbindel
Bygg upp förväntningar och öka känsligheten genom att använda en ögonbindel. När synfältet är bortkopplat står alla andra sinnen på tå och allt du gör kommer att bli ännu skönare.

2. Massageljus
Är du redo att ta din älskare till himmelska höjder? Med hjälp av ett massageljus och dina bara händer kan du komma långt. Bygg upp en romantisk stämning i rummet: släck ner och tänd levande ljus. Sedan tänder du massageljuset, häller det varma vaxet – som smälter vid en låg temperatur – över din partners kropp och masserar in den. Sensuellt, avslappnande och uppiggande.

3. Orgasmgelé
Boosta hennes orgasm. Det finns 4 000 nerver i klitoris och med hjälp av en orgasmgelé kan du göra dem ännu mottagligare för beröring. Gelén ökar blodflödet till de erogena punkterna och upplevelserna av din beröring förhöjs.

4. Body paint
Win-win! Vad sägs om att du får slicka av din älskares chokladmarinerade kropp samtidigt som hon får uppleva sensationerna av din tunga över hela hennes lekamen? Om det låter som en sweet deal är body paint något för er.

5. Fjäder
Ett sensuellt sätt att väcka kroppen och göra den känsligare. Fjäderns lätta, men ack så underbara, beröring ställer kroppens nervceller på tå och skapar fantasifulla förväntningar.

Fem tips för bättre förspel för henne:

 

1. Hitta hennes hotspots
Var inte för het på gröten. Det finns ett flertal andra erogena zoner än brösten som förtjänar uppmärksamhet så kasta dig inte på dem direkt. Massera varsamt hennes rygg, hår, axlar, mage och ben – you name it.

2. Kvalitet före kvantitet
Du blir antagligen upphetsad när hon är upphetsad. Det omvända gäller förstås för henne så försök att ge henne njutning som du själv blir upphetsad av. Hon kommer att märka om du själv inte gillar det du gör och om det bara är något du vill få överstökat innan sex – och det kommer inte att hjälpa dig.

3. Fråga vad hon gillar
Alla uppskattar kommunikation och bättre förspel är en win-win. Om blygsel står i vägen – som inte är helt helt ovanligt i nya relationer – så förklara helt enkelt att du älskar att ge henne njutning. Ta hennes hand och be henne visa hur hon gör – och upprepa sedan.

4. Var bestämd
Kvinnor gillar män som vet vad de vill. Ha en plan för ditt förspel och var inte rädd för att utföra det eller be henne ändra sin position. Det fanns ingen anledning att vara för hårdhänt men bestämdhet tolkas sällan negativt. Så länge du är bekväm med vad du gör kommer det att kännas naturligt

5. Imitera
Män och kvinnor är inte så olika. Tänk efter och försöka komma på vad du gillar och går igång på när hon värmer upp dig. Gillar du när hon berättar hur hon vill ha det eller ger dig komplimanger? Tycker du om att hon ser ut att njuta av att ge dig oralsex? Ta till dig sådana saker och försöka att behandla henne lika bra som hon behandlar dig.

Läs även vår artikel hur du gör huvudakten ännu bättre för honom här

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.