&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Bästa semestersexet - Leksakerna att ta med på resan

Har du en biljett liggandes i fickan och väskan packad? Att ta semester kan vara exakt det du behöver för att komma ut ur ditt skal och förnya ditt liv, oavsett om du gör det tillsammans med din partner eller du är singel. Hur får du då till det bästa semestersexet och vilka leksaker passar perfekt för både korta och längre resor? Följ med när vi tar ett djupdyk bland koraller, palmer, semestersex och de härligaste leksakerna som kommer ta din ledighet till nästa nivå.

Ensamtid med guldkant

Semester betyder inte att du måste springa mellan strand och fest hela dagen lång. Passa på att varva ned och spendera kvalitetstid med dig själv när solen försvinner bortom horisonten. Dildos och stavar finns i olika storlekar, modeller och färger. Hitta en som är lätt att packa ned och har en diskret utformning. Har du hittat en partner att leka tillsammans med? Gör er gemensamma stund till ett oförglömligt minne med vibrerande leksaker. Kom ihåg att köpa tillräckligt med glidmedel.

Utforska nya platser

Lämna ditt hotellrum och ge dig ut på upptäcktsfärd. Oavsett om du befinner dig i Thailand eller på en grekisk ö så kommer det finnas outforskade områden som du kan dra nytta av. Du och din partner kanske finner en övergiven strand som inspirerar er att ta av er kläderna och bada nakna. Passa på att känna vattnet och solen mot din nakna hud och känn hur det väcker nya känslor och idéer. Hett sommarsex i vattnet eller på en strand är något som måste upplevas.

Klä dig för sexiga äventyr

Leksaker från Fun Factory och Lelo kan höja stämningen under vilken sommarkväll som helst. Se dock till att att använda dig av ett rejält reselås som håller nyfikna ögon borta från dina leksaker och sexiga kläder. Om det är varmt kan du passa på att klä dig i våra snygga klänningar som eggar fantasin och garanterat ger dig uppmärksamhet när du går längs med strandkanten. Varför inte lämna trosorna hemma när du går ut för kvällen? Det kommer garanterat hjälpa om du vill vara spontan när lusten faller på.

Låt det ta tid

På din semester behöver du inte tänka på stressiga morgnar eller långtråkiga möten. Passa på att ligga hela morgonen i den mjuka sängen och utforska din partner eller din kropp. Sätt på lugn musik i bakgrunden och låt solen lysa upp ert rum. Förbered gärna genom att köpa massageolja och ge din partner en välförtjänt stund av avslappning. Låt ert härliga förspel ta lång tid och fortsätt tills ni inte längre kan hålla er ifrån varandra. Avsluta sedan med mer kyssar och kanske en extra vilostund innan ni kör igång dagen.

Våga vara äventyrlig

När du är långt bort ifrån jobb, ansvar och kollegor kan du passa på att experimentera. Säg ja till nya saker och var inte rädd för att göra "fel". Ser du en intressant kille eller tjej som du mer än gärna skulle vilja lära känna bättre? Istället för att vänta på rätt tillfälle kan du gå direkt fram och börja prata. Vem vet, kanske kan ni tillsammans planera in en liten utflykt där ni kan ägna er åt nakenbad, härligt sommarsex eller hångel vid solnedgången? Våga vara äventyrlig!