&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Avslöja hur hon är i sängen genom att bjuda henne på en glass i sommar

Kan glass verkligen säga så mycket om en person? Om man vet vad man tittar efter, absolut! Hur någon avnjuter något så sött och gott, och vilka versioner av detta de föredrar, kan ge en del insikt i hur de avnjuter annat. Så nästa gång du bjuder henne på en glass, se till att vara uppmärksam på hur hon gör och låt det ge dig en ledtråd. Hon kommer att avslöja mer än du tror - eller göra dig mer nyfiken och upphetsad än någonsin med sin mystik.

Vilken typ av glass?

Föredrar hon strut, pinne, eller kulglass? Pinnglass kan betyda att hon är lite mer lekfull, både när det gäller den utmaning pinnen kan presentera när glassen börjar smälta, och att hon har ett visst barnasinne kvar. Struten erbjuder lite mer av allt, och visar att hon inte vill låta något gå till spillo - allt kan och ska ätas upp, och hon är både charmigt girig och ivrig. Kulglass kan man mixa och matcha hur som helst - kanske är hon precis lika öppen för variation och aktiviteter i sovrummet?

Vilken smak föredrar hon?

Låt ingen säga att vanilj är den "tråkiga" smaken - det finns massvis med olika sorters vanilj, och med rätt topping är denna vanliga smak en perfekt bas för det mesta. Vanilj är lite som missionärsställningen. Är hon kanske mer romantisk och elegant är det mycket möjligt att hon föredrar chokladTänk på alla möjligheter just den smaken erbjuder, både för smaklökarna och dess afrodisiakum-egenskaper. Smaker som jordgubb och päron visar en mer söt och lekfull sida, romrussin en lite mer vuxen, medan kombinationer av flera olika kan tyda på en villighet att experimentera med det mesta.

Fin eller billig glass?

Räcker det med en vanlig isglass, eller vill hon ha något mer rejält? En billigare, enklare glass behöver inte vara tråkig - hon uppskattar det enkla och ser att det finns potential även där, för den som vet vad den gör. En dyrare, finare glass tyder på smak. Hon finner sig inte något halvdant eller medelmåttigt, och kommer ha höga krav och förväntningar i sovrummet. Men hon är precis lika mån om att själv leva upp till dessa krav, och du kan vara säker på att det kommer att bli ett äventyr.

Gillar hon toppings?

Föredrar hon vanlig mjukglass utan strössel, eller dränker hon den i färgglatt socker och underbar sås? En glass kan förbättras och bli något helt annat med rätt toppings, och ge alla möjliga spännande smakkombinationer för den som är villig att prova. Kanske är hon öppen för att testa nya saker och tänka outside the box? Eller vet hon precis hur man får ut det allra mesta ur det som finns, och gör dig galen med de skickliga, varierade färdigheter hon redan har?

Hur äter hon glassen?

Det finns flera olika typer av glass, men sannolikt lika många sätt att äta dem på. Slickar hon mjukglassen långsamt och använder läppar och tunga? Hon vet precis hur man får ut det mesta av orala sensationer, och hur man bäst drar ut på njutningen. Hon är säkert underbar på att kyssas. Biter hon isglassen utan att blinka? Hon vet vad hon vill, och kommer visa det för dig i sängen utan att skämmas. Föredrar hon kanske att slicka rent skeden efter varje smakprov hon tar från sin kulglass? Du kommer vara helt slut när hon är färdig med dig.