&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Årets sensuella julklapp

Vad ger man till den som redan har allt? En sak är säker; glöm robotdammsugaren spikmattan och surfplattan när det kommer till din partner. Låt istället juletiden vara av en mer lustfylld och sensuell karaktär. Årets julklapp är något så simpelt, men samtidigt orgasmiskt tillfredställande, som en sexuell upplevelse. Starta julaftonsmorgonen med en mer privat julklappsöppning endast avsedd för din partner. Vi ger dig alla tips och trix för att skapa den mest intensiva och tillfredsställande julupplevelsen din partner någonsin har fått. Självklart skadar det inte heller med lite extra julklappar i form av heta leksaker för att ta den sexuella upplevelsen till en ny dimension.

Sexupplevelse med intensitet och intimitet

För att ge din partner något som han eller hon aldrig kommer att glömma är det dags att ta fram massage-gelen för en intensiv kropp-mot-kropp-massage. Här pratar vi inte vilken massage som helst utan en av de mest sensuella och intima massager; Nuru Massage. Be din partner lägga sig på mage medan du bestiger honom eller henne drypande av olja. Glöm händerna och massera din partner istället med din slippriga kropp genom att glida upp och ner längs hans eller hennes kropp. Känslan av lår, bröst och rumpa glidandes upp och ner längs en är svårt att slå och din partner kommer definitivt att uppskatta det. Bästa avslutet är såklart ett glatt avslut och tro oss, det kommer ni definitivt nå med denna intima massage.

Förför med en striptease

En gammal klassiker, men ack så god. Det finns inget sexigare än att ha kontrollen och sakta, lager för lager, visa hela din härlighet för din partner. Ge din partner vad han eller hon mest av allt vill ha i julklapp; hela dig. Konsten till en lyckad och sensuell striptease som får din partner att skaka av förväntan är dock lite mer komplicerad än att bara ta av sig kläderna. Sätt stämningen med dimmade ljus och sensuell musik. Glöm inte heller att byta till sexiga underkläder och kanske vill du förnya akten med lite ätbara underkläder.

Nu till själva dansen; låt det gå sakta, knapp för knapp, för att få din partner i stämning. Passa även på att byta ställningar; allt från sexigt lutande mot väggen och intensiva ben lekandes på stolen till ner på alla fyra på golvet. Låt din partner se hela dig, från alla heta vinklar. Glöm inte att använda lätta händer och fingrar för att smeka och uppmärksamma olika delar av din sexiga kropp. En sensuell touch på stripteasen är att röra och involvera din partner då och då. Låt spänningen byggas upp till en torterande het nivå genom att under dansen gång röra vid honom eller henne. Rufsa håret, sitt i knäet eller placera foten mellan hans eller hennes ben för att få lite hjälp av ta av strumporna. Din partner kommer att i slutändan inte kunna hålla sina fingrar borta från dig längre…