&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Guide till rabbits

Hur funkar de och varför ska du ha en? Vi reder ut begreppen. 

 

Det finns ingen annan vibrator som är så populär och bäst-säljande som Rabbits. Varför? Rabbits är – utöver sitt skaft – utrustade med “kanin-öron” som stimulerar klitoris externt samtidigt som skaftet stimulerar vaginan. Med andra ord – dubbel njutning!

Storleken, formerna, funktionerna och priserna varierar kraftigt och därför går vi igenom några av de mest populära så att du kan välja rätt Rabbit för just dig.

Stora Rabbits

Är längd och omkrets viktigt för dig så är det här ditt bästa val. De ger dig en garanterat stor upplevelse som uppfyller dina behov.

Vi rekommenderar: Vibe Theraphy Grandiose.

Små Rabbits

På flera sätt ett smart val. Tack vare sin behändiga storlek är priset bättre vilket gör den till en lämplig testa-på-rabbit. Din blygsamma storleken gör den också till en perfekt resekamrat. Du kommer troligtvis inte att uppleva samma sensationer som med en normalstor Rabbit men den lilla motorn kommer ändå ge dig en mäktig upplevelse. 

Vi rekommenderar: Temptation Mini Rabbit

Prisvärda Rabbits

Har du tajt budget? Eller vill du bara skapa en uppfattning om Rabbits? Oroa dig inte. Det finns ett antal prisvärda Rabbits som du kan köpa utan att behöva kompromissa med funktionalitet. De billigare modellerna är oftast tillverkade i jelly material och har inte lika många vibrations mönster, oftast har de bara steglös vibrations styrka, vilket gör upplevelsen nästan densamma men priset bättre. Klart prisvärda!

Vi rekommenderar: Jessica Rabbit

Lyxiga Rabbits

Om pengar däremot inte är en trång sektor så föreslår vi att du investerar i kvalitet. Rabbits som är dyrare har många fördelar. De är oftast gjorda i sköna material, som premiumsilikon, som håller länge och de är lika ofta laddningsbara. Rabbit-vibratorer som är uppladdningsbara kostar förvisso mer men i längden är de snällare mot både miljön och din plånbok. 

Vi rekommenderar: LELO Soraya

Juckande Rabbits

För dig som vill simulera upplevelsen av sex. Juckande Rabbits rör sig istället fram och tillbaka. Den ger dig en avslappnad upplevelse – du behöver nämligen inte sköta juckandet själv. Perfekt sätt att slippa armvärk.

Vi rekommenderar: Endless Stimulator

Trippelverkande-Rabbits

Dessa modeller ger dig möjlighet att addera ytterligare ett lager av stimulering. Många kvinnor upplever att försiktig stimulering av anus förstärker deras orgasm och därför har vissa Rabbits ett tredje tillägg: en smal vibrerande sond för anal penetrering. Det tredje benet är ofta uppfällbart så att du själv kan välja när du vill aktivera din trestegs-raket. 

Vi rekommenderar: Triple Orgasm French Kiss