&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

10 oslagbara presenttips för en het alla hjärtans dag

Ge Amor sparken! För vem behöver en kärleksgud när du kan förvandla dig själv till en? Med våra sexiga och prisvärda presenter kan årets mest romantiska dag bjuda på amorösa eskapader utöver det vanliga.

1. Kärlek i en ask
Ge er själva en het present! Purple Love Box innehåller allt ni behöver för en lustfylld kväll: vibrator, vibrerande ägg, vibrerande penisring, handbojor, fjäderkittligare, massageljus och rosblad. Endast er fantasi sätter gränserna! 

2. Valentine’s heart – 21 utmaningar
Ta en chansning och låt något oförutsett spetsa till er romantiska afton. Valentine’s heart är en hjärtformad låda som innehåller 21 sensuella utmaningar för dig och din kärlek som kommer att göra ert sexliv mer spännande. Inkludera asken med en blombukett, ett handskrivet brev eller som dessert till en mysig middag.

3. En present som gör avtryck
Om du jobbar mycket eller reser en del i tjänsten, varför inte ge bort en del av dig till din partner? Med Clone-A-Willy kan du uppfinna ditt ställföreträdande jag och ge henne exakt vad hon (förhoppningsvis) vill ha: en kopia av din penis. Gör dig själv tillgänglig, var du än är.

Vill du som tjej istället ge bort en del av dig finns även Clone-A-Willy Pussy Moulding tillgängligt.

4. Se vad som poppar upp
BJ Blast ger oralsex en ny twist. Det är ett smaksatt godis som sprakar, knastrar och poppar i munnen samtidigt som du går downtown. Finns i smakerna äpple, jordgubb och körsbär och räcker till er båda!

5. Columbus möter casanova
Bijoux Wanderlust Dark Chocolate är ett exklusivt set som innehåller allt ni behöver för att upptäcka varandra på nytt. Det innehåller bland annat en “kissable” massageolja och värmande massagegelé i mörk choklad, massagegelé i silikon och läppglans för oral njutning. Dessutom medföljer fjäderkittlare och två handbojor i satäng. Resan börjar här!

6. Vem sade att mjuka paket var trista?
Ge bort en riktigt personlig present. Unwrap Me är ett brett sidenband som gör att du kan svepa in dig själv som en lyxig gåva. Kommer i exklusiv paketinslagning.

7. Sex året runt
Den perfekta presenten för paret som vill behålla glöden. Andra upplagan av 52 Weeks of Romance är ett receptbelagt spel som ordinerar en ny sexmedicin varje vecka. Var sjunde dag drar ni ett kort ur silkespåsen, skrapar det och ser vad som väntar er. På kortet står antingen “för henne” eller “för honom” – och den som kortet riktar sig till får sedan i uppgift att utföra veckans uppdrag.

8. A bed of roses
Japp, precis lika romantiskt som Bon Jovi sjunger. Innehåller över 100 doftande silkesrosor, fyra ljus och ett speciellt inbjudningskort till din älskade.

9. Tärningen som alltid ger sex
Hur du än kastar får du jämt högsta vinsten – bara sexställningen förändras. Kom ur gamla hjulspår genom att helt enkelt låta tärningen visa vägen.

10. Händerna mot himlen
Att skämma bort sin partner behöver inte vara dyrt. Allt du behöver är Love Me Tenders massageolja och din egna tid och energi. En sensuell massage är ruggigt skön och minskar värk och stress. Läs våra tips för att lyckas bäst här >> http://www.vuxen.se/lar-dig-att-massera-sensuellt

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.