&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

Tips på 10 vassa alla hjärtans dag aktiviteter

Årets mest romantiska dag närmar sig med stormsteg. Har du idétorka? Lugn, vi har 10 inspirerande förslag på hur du kan sätta guldkant på dagen.

1. Aktivitet: Tillbringa en kväll hemma

Allt som krävs är bara att bryta slentrian. Laga mat tillsammans och gör det till något speciellt, som att ta fram en särskild meny (tänk kärleksmat som seafood och vin) och starta en tradition som ni återvänder till årligen. Så behöver ni aldrig mer fundera på vad ni ska göra. Perfekt för er som föredrar hemmets lugn framför krogens stök.

Komplettera med: En romantisk komedi i soffan*. Tycker du fortfarande att det låter osexigt? Klicka här >> http://www.vuxen.se/lingerie/sexiga-underklader

2. Aktivitet: Rent-a-chef. 

Därför: Är du tillsammans med en foodie? Hyr hem en kock och få stans bästa bord hemma hos er. Ett flertal namnkunniga kockar gör hembesök och lagar mat med er – ett bra sätt att snappa upp nya saker för den matintresserade. Vill ni slippa stöka i köket kan kocken så klart laga mat till er.

Komplettera med: Vi bjuder på tio sexiga presenttips till er båda klicka här. Varsågod.

3. Aktivitet: Gå på konsert

Därför: Vill det sig riktigt väl spelar din partners favoritband/artist i stan ikväll. Överraska med två biljetter! Musik är bäst live och efteråt kommer ni ställa er frågan varför ni inte går på konserter oftare. Inget bra band som spelar? Underskatta inte glädjen av en bra present och boka in spelning längre fram istället.
Passar: Musikälskare. Men en sportfantast eller kultur-aficionado blir förstås lika glad för en matchbiljett respektive biovisning (många biografer visar klassiska kärleksfilmer på alla hjärtans dag).

Komplettera med: En ask med bra choklad har ingen dött av.

4. Aktivitet: Åk skridskor!

Därför: Visst, det är en romantisk kliché men det är både roligt och mysigt.Om ni precis har träffats och det inte har förekommit så mycket närkontakt kan det här vara en grym idé – nu måste ni helt enkelt hitta på ett sätt att värma upp varandra efteråt. Och det måste väl ändå vara den egentliga anledningen att du ser det på film så ofta, eller hur?

Komplettera med: Varm choklad och hett sex.

5. Aktivitet: Spa

Därför: Boka in en spaupplevelse, gå tillsammans och glöm bort att ni befinner er i ert vintrigt Sverige för en sekund. Lyxigt och skönt. Ni kommer att vara härligt mjuka och avslappnade resten av dagen – vilket precis är vad alla hjärtans dag ska vara.

Komplettera med: Hemmamiddag och ett glas vin.

6. Aktivitet: Gå ut och ät

Därför: Restaurangutbudet är bättre och bredare än någonsin. Finns det ett särskilt ställe som någon av er alltid har velat gått på så är det här dagen att göra det på. Men boka i god tid innan för den 14:e februari är det få ställen som har lediga bord.

Lunch eller middag? Om ni inte har sett under en längre tid – boka in en bättre lunch istället för en middag. Den du spenderar kvällen med på alla hjärtans dag ska vara din stora kärlek med stort K och du kan lätt skrämma bort personen du är intresserad genom att dra i för stora växlar för tidigt.

Komplettera med: Dessert bör räcka gott och väl.

7. Aktivitet: Gå ut på stan

Därför: Att flannera på stan är helt klart underskattat. Gå i affärer, fönstershoppa och om andan faller på – köp något fint till din älskade. Stanna till på ett mysigt bageri, ta en kaffe eller en promenad kring något vackert stråk är lika enkelt som det kan vara perfekt. Less is more.

Komplettera med: En matiné. Bio på dagtid är bland det mysigaste som finns.

8. Aktivitet: Ta en joggingtur

Därför: Dejtar du en sportfantast? Eller har ni ett nyårslöfte att bli mer aktiva? Anmäl er till ett lopp och låt den här presenten bli ett sätt för er att spendera mer tid tillsammans samtidigt som ni investerar i er hälsa. Midnattsloppet i Stockholm är 1 mil och riktigt roligt. Första löpturen tillsammans tar ni på alla hjärtans dag!

Komplettera med: Stretching, pizza och öl – ni har förtjänat det.

9. Aktivitet: Överraska med en weekendresa

Därför: En ny stad och nya intryck behöver knappast säljas in. Lämna barnen till svärföräldrarna och njut av att göra ingenting någon annanstans. Tajt budget? Att flyga är billigare än någonsin och det dyker alltid upp attraktiva sista-minuten-resmål på nätet och billigt och bra boende finns på airbnb.com.

Komplettera med: Passet. Glöm det inte och glöm heller inte att kolla så giltighetstiden har gått ut på din partners pass.


10.
Aktivitet: Återupplev er första dejt

Därför: Bortom kommersen handlar faktiskt alla hjärtans dag om er kärlek och det är trots allt den ni ska uppmärksamma och fira. Så varför inte ta en trip längs memory lane och gör om er första träff eller besök en plats som är speciell för er – en hyllning till er själva, helt enkelt.
Komplettera med: Om ni ändå är inne på nostalgi – ge bort ett inramat fotografi på er själva. Eller sätt samman ett fint bildspel på datorn.

 

Tips! Tio romantiska filmer:

1. Eternal Sunshine of the Spotless Mind
2. Casablanca
3. Brokeback Mountain
4. Annie Hall
5. True Romance
6. Williams Shakespear’s Romeo + Juliet
7. Broarna i Madison County
8. Titanic
9. Chocolat
10. Garden State

Tips! Tio romantiska komedier:

1. Notting Hill
2. Bridget Jones dagbok
3. About a boy
4. Livet från den ljusa sidan
5. No strings attached
6. Jerry Maguire
7. Den där Mary
8. Silver Linings Playbook
9. Friends with benefits
10. Fyra bröllop och en begravning

 


 

ErikErik 
Är en extremsportare som alltid är ute efter nästa adrenalin kick - när han inte är ute på äventyr frilansar han som skribent åt Vuxen Magasin.