&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

5 tips sexexperter faktiskt använder

Det finns inte ett bestämt sätt att ha sex på, inte ens två, eller tio. Det finns ändlöst med variationer och stilar, vare sig det gäller ställningar, platser, rollspel, bondage, eller något helt annat. Så länge alla inblandade är överens och kommunicerar, så finns det inga gränser för vad sex kan involvera. Det finns med andra ord ingen anledning att begränsa sig. Dessa tips täcker naturligtvis inte allt, men kan kanske ge lite insikt i vad som bidrar till ett riktigt kul, tillfredsställande och varierat sexliv.

Ha kul och slappna av

Sex kan vara hett, romantiskt, spontant, men viktigast av allt är kanske ändå att ha kul. Att kunna slappna av med sin partner och kunna skratta tillsammans är viktigt för att verkligen kunna vara i stunden och njuta, så försök att inte ta det på för stort allvar. Testar ni en ny ställning och faller omkull? Är den där sexiga outfiten kanske lite komplicerad att ta av? Skäms inte! Skratta istället och försök igen. Sex är sällan graciöst och felfritt, och när man accepterar det blir det genast mycket roligare.

Dra ut på det

Visst är en snabbis kul ibland, men då och då skadar det inte att dra ut på njutningen lite grann. Använd händer och läppar och tunga för att retas och stimulera, eller kanske utforska lite nya ställen på varandras kroppar för att hitta en ny favoritpunkt att fokusera på. Låt er båda pressas till gränsen, för att plötsligt avbryta och fortsätta i en långsammare, nyfiken takt - att skjuta på orgasmen kan göra den både längre och mer intensiv, så se det som ett tillfälle att testa hur långt ni kan gå.

Lyssna och kommunicera

Något man ofta får höra är viktigt i sex är kommunikation, och det finns anledning till det. Utan kommunikation finns det inget sätt att veta vad ens partner tycker och känner, och är ni inte bekväma med att rakt ut säga vad ni vill och gillar, kan ni säga det utan ord. Stöna lite högre när din partner hittar just det där rätta stället, greppa lite hårdare med din kropp för att visa vad som känns skönt. Eller, om du känner dig lite modigare och mer rättfram, ta din partners hand och flytta den till precis där du vill ha den - din partner kommer att fatta vinken.

Var självisk - men respektfull

Sex handlar om att ge och ta, att finna njutning både i sig själv och i den njutning man ger någon annan. Att vara uppmärksam på vad din partner vill är viktigt, men glöm inte bort att dina begär är minst lika viktiga. Var inte rädd att säga ifrån om det är något du inte gillar, och var inte rädd att ta kommandot och tydligt visa precis vad du vill ha. Men se också till att respektera din partners behov; bara för att du gillar något betyder inte att din partner gör det, och vice-versa. Sex är ett samspel, och det finns inte alltid plats för ett stort ego.

Var öppna för nya saker

Det finns inget som säger att sex måste vara varierat för att vara skönt; föredrar ni sex i sängen i missionärsställning så är det helt okej. Men det finns heller inget som säger att en förändring måste vara stor. Kanske testa en ny ställning, eller ha sex i ett annat rum. Introducera lite chokladsås eller en ögonbindel - eller kanske båda - och låt lite rollspel och lek följa med in i sovrummet. Även små förändringar kan göra stor skillnad, och gillar ni det inte måste ni inte göra det igen. Ibland kan bara känslan av något nytt göra sex mer spännande och roligt, så var öppna för de möjligheter som finns.