&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

5 tips för det bästa bröllopsnatt-sexet

Har du och din partner bestämt er för att ta det stora steget och äntligen gifta er med varandra? Grattis! Att gifta sig är ett vackert sätt att visa varandra och resten av världen er kärlek. Er bröllopsnatt kommer självklart bli något utöver det vanliga så se till att ha lite planer inför er stora kväll tillsammans. Läs vidare för att få reda på de absolut bästa tipsen som kommer göra er bröllopsnatt till ett minne för livet och en perfekt start på ert nya liv.

Tygla förväntningarna en aning

Tänk på att bröllopet och festen efteråt antagligen kommer göra er dag väldigt lång. När ni väl låser dörren om er och beger er mot sängen kanske ni inte ska förvänta er maratonsex som inkluderar gungor och avancerade ställningar. Glädjeruset från er underbara dag kommer dock att kunna göra er både sugna och kåta på varandra på ett helt nytt sätt. Börja sakta och se var er lust tar er. Se till att ert rum har tillgång till härliga vuxenleksaker och låt fantasin flöda.

Testa på något nytt

Har du och din partner några fantasier som ni pratat om? Är din partner kanske sugen på en speciellt leksak eller är du intresserad av att överraska med ett par sexiga underkläder? Er bröllopsnatt är ett perfekt tillfälle för er att på nytt upptäcka er lust för varandra och börja ett rafflande liv och sexliv tillsammans. Har ni inte pratat om er fantasier? Börja redan idag med att fråga din partner vad hen skulle tycka vore spännande att testa på.

Ha gott om tid för varandra

Se till att er natt tillsammans har gott om spelrum för er. Du vill inte behöva lämna rummet tidigt nästa dag eller behöva fixa med varken barnvakt eller arbetssamtal. Er bröllopsnatt ska inte innehålla något annat än er två och några eventuella sexsleksaker och tillbehör. Ta er tid för både förspel och romantik och se till att både mobiltelefoner och datorer är avstängda. Se också till att både vänner och familj förstår att ni vill bli lämnade i fred. Natten är er - bara er.

Massera din partner

Efter en lång dag tillsammans är det en perfekt idé att överraska din partner med en härlig helkroppsmassage. Det finns inget som är lika hett som när man blir väl omhändertagen av ett par erfarna händer. Känner du dig osäker på dina masserings-förmågor? Oroa dig inte, det finns både videos på YouTube och vill du verkligen skina kan du gå en snabbkurs i massage. Se till att ha både musik, olja och väldoftande ljus nära tillhands när du föreslår din helkroppsbehandling.

Ha kul tillsammans

Det kan kännas lustigt att vandra in i ett rum med hundratals tända ljus och romantisk musik i bakgrunden, speciellt om man har varit ihop i väldigt många år. Er natt tillsammans handlar inte om prestationer, den handlar om er. Var öppna för idéer och var inte rädda för att testa på något nytt, vare sig det är massage, sexleksaker, fantasier eller sexiga kläder. Det viktigaste är att ni har trevligt tillsammans och ägna er helt och hållet åt varandra.