&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

5 tips för att ha sex i föräldrahemmet

De flesta har nog en viss nostalgisk känsla när de tänker tillbaka på sin ungdom, men att bo hemma hos föräldrarna kanske inte riktigt hör till vanligheterna. Att äntligen kunna flytta hemifrån och skapa något eget är något alldeles underbart, för att inte tala om all egen plats man plötsligt har tillgång till. Sex är bara en sak som är både roligare och lättare när man inte har föräldrarna i andra rummet att tänka på. Det kan dock hända att man ändå hamnar där av en eller annan anledning och det finns sätt att göra det så okomplicerat som möjligt.

Ta tid och plats för er själva

Visst är föräldrarnas hem tekniskt sett ditt eller din partners hem, men det betyder kanske inte att alla som bor där vill ta del av ert sexliv, vare sig det handlar om ljud genom väggen eller något annat. Se därför gärna till att passa på när ni har lite egen tid, kanske när ni är ensamma hemma. Det är inte bara praktiskt, utan kan till och med ge en viss känsla av spänning. Föräldrarna kan komma hem när som helst och sådan tonårskänsla skadar inte.

Håll en låg profil

Alla stör vi oss på den där grannen som stönar så högt på andra sidan väggen, med sängen dunkandes i takt. Att höra det från sin familj och sina barn är inte mycket bättre. Försök därför att hålla ljudnivån lägre när det gäller sex i föräldrahemmet, och gör det till en utmaning. Att tvinga sig själv att vara tyst när något känns så bra kan vara väldigt upphetsande. Varför inte se vem som kan hålla sig längst, eller varför inte prova att ha sex på golvet istället för att slippa den där gnisslande sängramen?

Känn ingen skam

Att ha högljutt sex i föräldrahemmet är kanske inte det mest passande, men det betyder inte att det är fel. Dina eller din partners föräldrar vet nog mycket väl om att ni har sex, så det finns ingen anledning att låtsas som något annat. Det handlar mer om respekt för föräldrarna än skam, så låt inte platsen hindra er från att gå loss som vanligt. Försök att inte vara alltför uppenbara med det bara, för både er och föräldrarnas skull.

Var kreativ med platser

En säng må vara bekväm att ha sex i, men den har en tendens att låta, vare sig den gnisslar eller slår mot väggen. Det är inte alltid heller det är ett bra läge att smyga iväg till sovrummet när man är hemma hos föräldrarna, eller ens möjligt, så ta denna chans att vara lite kreativa. Ta en åktur och ha sex i bilen, duscha tillsammans och gör något lite hetare av det. Testa att ha sex på sovrumsgolvet eller utomhus.

Andra typer av sex

Sex är inte bara penetration. Även fingrar, tunga och annat kan vara minst lika kul, så när ni inte har möjlighet att slinka undan och ta en snabbis, testa något annat. Behövs något i köket? Passa på att ta en kort, intensiv hångelstund och retas lite med varandra när ni är ensamma, för att sedan snabbt avbryta och återgå till det sociala. Är föräldrarna ute i några minuter? Använd fingrarna för att egga upp varandra tills de kommer tillbaka. När ni väl har chansen senare kommer upphetsningen att vara skyhög.