&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

5 kysstips som gör henne galen

Vill du bli riktigt bra på att kyssas? Så bra att hon blir helt vild av kontakten med dina läppar? En riktigt bra kyss är ett effektivt sätt att kicka igång kroppens lyckohormononer och leder ofta till att ni blir sugna på mer. Att kyssas påminner mycket om improviserad pardans - du behöver vara lyhörd och hitta rätt balans mellan variation och upprepning av ett moment där ni båda kommer till er rätt. I denna bloggtext får du fem tips som kan hjälpa dig att bemästra kyssandets konst.

Variera tempo och intensitet

Lika lite som en poplåt kan börja med eller sluta mitt i refrängen ska en kyss inledas i högsta möjliga tempo eller avslutas mitt i en tungvirvel. Närma dig henne långsamt, visa att du vill kyssa henne men vänta lite och börja med att bara nudda vid hennes läppar med dina. Låt kyssen klinga av mjukt och övergå i en smekning och små pussar på kinderna om du vill uttrycka ömhet eller fortsätt med att kyssa hennes hals eller bröst om ni är riktigt tända på varandra och vill ha sex.

Att kyssas på franska

Tungan är ett av våra smidigaste organ och du kan kyssas på många olika sätt bara genom att variera tungrörelserna. Du kan absolut ta kontrollen och visa henne hur det ska gå till men ibland är det hetare att låta kyssen få leva sitt eget liv under tiden som ni ger varandra gensvar med tungorna. Du kan hålla tungan stel eller låta den vara så smidig och mjuk som bara en tunga kan vara. Pressa med din tungspets mot hennes och för den då och då lite längre in och sedan tillbaka för att ge henne möjlighet att associera till något annat ni kan göra.

En bra kyss kan involvera hela kroppen

Kyssar är inte bara en sexigare variant av mun mot mun metoden. Vad du gör med dina händer medan ni kysser varandra har stor betydelse för hur ni upplever kyssen. Dra fingrarna genom hennes hår, låt fingertopparna nudda hennes nacke och hals och om det hettar till för er kan du trycka dig lite hårdare mot henne. Kanske genom att pressa lite mot hennes skulderblad eller hennes rumpa. Om du är helt säker på att hon kommer att vilja ha sex med dig och du har stånd kan du låta henne förstå att det är så.

Var inte så förutsägbar

Många killar kysser ganska fantasilöst. In med tungan i munnen och sedan snurra runt med den i så hög hastighet som möjligt. Låt istället kyssen vara ett språk som uttrycker minst lika mycket som ord. Kommunicera och lek med henne genom kyssar. Stanna upp och nafsa henne försiktigt i underläppen, undersök om hennes örsnibbar är känsliga eller stanna upp i några sekunder och se henne djupt in i ögonen. Självklart kan du även viska saker till henne medan ni kysser varandra. Berätta vad du tycker om att kyssa henne.

Var inte ofräsch

Kysstillfällen uppstår ofta väldigt spontant och då ska du naturligtvis inte avbryta för att springa in på toaletten och borsta tänderna. Inför en dejt är det dock en bra idé att tänka lite extra på munhygienen. Borsta tänderna men helst inte alldeles innan ni träffas för då finns risken att hon tänker tandkräm så fort du öppnar munnen när det är din smak och dina feromoner hon vill uppleva. Oftast är munhygienen inget problem om du inte vet med dig att du ofta har dålig andedräkt. Det kan dock vara bra för dig att slippa behöva tänka på om du är fräsch eller inte.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.