&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

4 saker varje kvinna borde lära sig av porrstjärnor

Det finns många saker porrstjärnor gör som du definitivt inte vill ta med dig in i sovrummet, men betyder det att det inte finns saker vi kan lära från dem? Absolut inte. Det finns massor av sextips som du kan och troligtvis borde lära dig från porrstjärnorna, som kan hjälpa dig bli en sexgudinna och göra ditt sexliv superhot! Överraskande nog så är dessa tipsen inte hemliga specialtekniker som bara porrstjärnor vet om men inte resten av världen - utan de är mer som filosofier som kan göra att ditt sexliv lever upp som aldrig förr.

 

Uppför dig som om du vill ha det!

Den viktigaste saken som porrstjärnor gör i vuxenfilmer är att de uppför sig som att de vill ha sex överallt, hur som helst och hela tiden. Så klart är mycket av detta skådespeleri, men det är absolut en filosofi du kan använda i sovrummet - utan att överdriva så klart. När du suger din man, gör det helt och fullt. Uppför dig som att det är det enda du vill göra just nu, och att tillfredsställa din man är din prioritering. Du kommer helt enkelt svälta ihjäl eller världen kommer falla samman om du inte får suga honom, det är något du verkligen behöver göra - nu. Det samma går för sex, när han penetrerar dig så är det allt som existerar där och då, och det är det enda du vill! Det kan hända att du måste spela lite till att börja med, men så fort du kommer in i det och visar honom att du vill ha det, så kommer du upptäcka hur mycket du faktiskt vill ha det. 

Oroa dig inte för din kropp.

En sak som porrstjärnor inte gör är att oroa sig för hur de ser ut. De vet att de ser bra ut och är komfortabla i sin egen kropp, - men är detta för att de ser bättre ut än alla andra? Knappast! De bara vet något som tjejer som inte är porrstjärnor inte har klurat ut än - männen bryr sig inte om celluliter eller vilka osäkerheter kvinnan har runt sin kropp. När män har sex så är det sista de tänker på dina lår, då bortsett från att han är fullständigt överlycklig över att han är lindad runt dem! Så gör det som en porrstjärna och glöm allt om dina kroppsliga osäkerheter, njut de galna sexpositionerna du aldrig vågat prova tidigare för att du varit rädd att de får din rumpa att se stor ut.

Klä dig sexigt

Porrstjärnor vet att över allt annat så är män visuella skapelser. De behandlar informationen bäst när de faktiskt ser den, och de kan bli kåta av det mesta som är sexigt. Det här är varför du ofta ser att porrstjärnor har kvar pushup-BHn eller sina högklackade skor medans de har sex, de vet att det ger den där lilla extra visuella tillfredsställelsen som gör att en man smälter. Så istället för att släcka lampan och klä av dig naken när du och din man har sex, lämna lampan på eller tänd några ljus så han kan se vad som händer. Du kan också ta på dig sexiga underkläder eller bara behålla din smakfulla jobboutfit och låta honom olydigt lyfta kjolen.. Att klä sig sexigt gäller också vad du har på dig utanför sovrummet, i huset eller när du går till jobbet. Istället för att ta på dig det som är behagligt, tänk mer på hur du kan klä dig för att din man ska njuta synen av dig. Bomullspyjamasen är självklart mycket mer komfortabel än en nätt silkecamisole, - men med den sista så kommer sex vara det enda som är i din partners tanke när du har den på dig... 

Introducera Dirty Talk

Män gillar att höra vad som händer i sovrummet lika mycket som de gillar att se det. Porrstjärnor är väldigt öppna om vad de vill ha, vad de tycker om och hur något känns - och det är absolut inte en nackdel! Försök att gradvis smyga in lite dirty talk i eran sexrutin för att göra det lite hetare i sovrummet. Om du är ganska tyst under sex, så kan du lätt starta med att göra några läten du är komfortabel med när din partner gör något du gillar. Eller, om du är för blyg för att berätta vad du gillar, beskriv vad du gör med honom istället. Ibland är dirty talk bara en enkel verbal lek som handlar om vad som händer och hur mycket du och din partner gillar det. Få med din partner på leken genom att fråga honom vad han vill göra med dig...