&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

10 saker han hoppas att du kommer säga på er dejt

Dejter är något som skrämmer en hel del och det kan ibland vara svårt att veta vad ni ska prata om. Ni är trots allt på dejt för att ni är intresserade och attraherade av varandra. Om du känner att kemin stämmer vill du givetvis visa att du är intresserad.

"Du är snygg"

De flesta är dåliga på att ge varandra komplimanger så varför inte börja dejten med att ge honom en komplimang? Genom att säga något trevligt och snällt om antingen hans kläder eller hår så kommer dejten definitivt fortsätta i god ton och med största chans se till att du går hem med vinst.

"Vem är du?"

En kille vill alltid känna att han behövs och därför är det ett bra sätt för dig att fråga vad han jobbar med eller hur hans livssituation ser ut just nu. På det sättet kan han prata om något han vet och är säker på samt ge honom en chans att charma dig.

"Du får dra ut med polarna om du vill"

Självständighet är något som de flesta tycker är attraktivt. Att redan nu börja prata om beteende i ett förhållande kan göra att du fortfarande håller kvar honom. Vad är det som killar främst vill höra av sin potentiella flickvän? Han vill att du ska säga att han fortfarande kan umgås med sina polare.

"Du får snacka med andra tjejer, jag litar på dig"

Avundsjuka är aldrig något vackert eller eftertraktad. Att redan nu påpeka att du inte kommer vara en avundsjuk tjej fördubblar dina chanser till att få honom att känna sig lugn. Det är bara att inse att ingen kille kommer byta ut sina kompisar, varken tjej- eller killkompisar, för dina åsikter.

En stark kvinna

Att vara den enda drivna personen i ett förhållande är inte kul. Killar tycker att en självständig och stark kvinna är en vacker och attraktiv kvinna. Visa att du inte tänker leva på hans lön och visa att du också har drömmar och mål.

Stark men busig

En stark och ambitiös kvinna är bra men det är inte en tråkig kvinna. Ambitiös och arbetande behöver inte betyda tråkig och att prata om dina utekvällar är ett bra samtalsämne där du kan visa att det finns liv och bus kvar i dig. Du ska vara mystisk och kunna göra galna saker.

Prata kinky med honom

Det behöver inte betyda att man måste gå in på djupet om vad ens drömmar och fantasier är, men att ge en liten ledtråd till vad man gillar i sängen är aldrig fel. Det kan göra att han blir extra intresserad och nyfiken.

Visa ditt intresse

Nu är det dags att du på riktigt börjar visa ditt intresse för honom, om du inte har gjort det innan. Ge mer komplimanger, nudda honom lite diskret när du tar en klunk av ditt vin, flörta och prata. Han vill höra att du är intresserad och attraherad av honom.

Prata om morgondagen

Nu har ni kommit så långt in på dejten att det börjar närma sig avrundning. Ett bra tips för att försöka luska ut vad han tänker angående kvällen och morgondagen är att prata om det. Fråga vad hans planer är och då kan du börja planera nästa steg.

Har en flaska vin hemma

Som avslutande detalj på kvällen bör du bjuda hem honom till dig för ett glas vin. Ni har varit ute hela kvällen och det är inget fel med att ta ett sista glas hemma. På det sättet får han en inbjudan och även en inblick i ditt liv och hem.