&nbsp

  • 100% Diskret leverans

    Din beställning behandlas alltid diskret och levereras i en brun omärkt kartong med Posten.

  • Frifrakt - 799kr

    Frifrakt vid alla köp över 799:-

10,000 meters klubben - tips på hur man lyckas med flygsexet

10,000 meters klubben eller The Mile High Club som man brukar säga på engelska lär ha blivit ett fenomen för 100 år sedan och slutade dessvärre med en flygkrasch. En flyglärare och hans kvinnliga elev hittades nakna och som väl var, vid liv. Det är inte lätt att ha sex på ett flygplan men det är heller inte omöjligt. Många är av den uppfattning att flygsex är en sådan där grej man ska ha provat, i alla fall en gång i livet. Här får du hjälp med några av de bästa tipsen.

Sex på toaletten

Den absolut lämpligaste platsen för sex ombord på ett flygplan är toaletten. Förhoppningsvis kan ni vara diskreta när ni tar er dit, kanske långt efter det att lamporna släkts på en längre flygning när många sover. Då kan ni undgå att bli upptäckta om ni sköter det hela tyst och snyggt. En flygplanstoalett är knappt ens en kvadratmeter stor så det finns inte så mycket att välja på när det gäller ställningar. Stående sex kan fungera liksom givetvis att hon grenslar honom ovanpå toalettsitsen.

Sex på sätet

I skydd av mörkret och under en medhavd filt kan ni - om ni fäller upp armstödet mellan er och har förberett er genom att välja lämpliga kläder inta en variant av ligga sked där han, ganska diskret, kan tränga in i henne bakifrån. I den ställningen kommer det att se ut som att ni bara gosat ihop er för att kunna sova tillsammans. Rörelserna bör dock vara minimala om ni inte vill riskera att bli upptäckta. Det bästa som kan hända i det läget är naturlig turbulens i luftrummet. Om ni märker att ni måste vara helt stilla för att inte upptäckas får hon använda sina knipmuskler.

Flygstolspetting är flygsex light

Det är lite oklart vad som gäller för att man ska få vara med i den informella 10,000 meters-klubben. Det finns de som hävdar att det bara är samlag som räknas. Om det räcker med att ni hjälper varandra att komma skönt kan mycket hända under ett täcke utan att någon behöver märka det. Hon kan även låtsas sova med huvudet lutat i hans knä fast hon egentligen ger oralsex. Det kan vara lite svårare för killen att använda något annat än händerna för att tillfredsställa en tjej diskret.

Förbered er innan ni skrider till verket

Ett tips är att ni tar ett par glas innan ni skrider till verket. Då försvinner de värsta fjärilarna i magen. Om det är på toaletten ni tänkt ha sex är det en bra idé att reka samtliga toaletter för att avgöra vilken av dem som är fräschast. Ni kan också komma överens om försöka lura alla som eventuellt kan se er på väg in och ut från toaletten genom att en av er spelar lite lätt sjuk. Det kan ge er en helt oskyldig anledning att vara två på toaletten. Räkna dock med att flygvärdinnorna sett den varianten förut...

Sex med en främling på flyget

Flygplan är inte särskilt raggvänliga. Om du inte haft turen att bli placerad intill en flörtig heting så är kanske snack i toalettkön din bästa chans att få kontakt. På vissa längre flyg kan man själv ta för sig av kalla drycker från en plats där man även kan möta andra passagerare. Det kan fungera om du redan sökt och etablerat ögonkontakt med han eller hon som du vill ta med dig in i 10,000 meters-klubben. Det som talar för detta vilda projekt är att klubben blivit en grej de flesta känner till och att det är ett äventyrligt sätt att stifta en ny bekantskap.


 

Emma 
Emma brinner för att du ska få ett så bra sexliv som möjligt. Hon har varit skribent på Vuxen Magasin i två år och är ett riktigt energiknippe.